Fazlı
17 Ağustos 2024 11:18

15.08.2024 tarihinde Greyder'den ayakkabı aldım. 16.08 tarihinde ayakkabıyı kullandım ve ayakkabının içinin tüm boyası ayağıma ve çorabıma çıktı. Ayaklarım hala boyalı. 17.08 tarihinde Greyder Viaport şubesine ayakkabıyı götürdük ve iade etmek istedik. İade alamayacaklarını söylediler ayakkabıda bir sorun yokmuş. Deri ayakkabıda boyanın ayağa kadar çıkması normalmiş. Oradaki çalışan ilk başta düm deri ayakkabılarda bunun böyle olduğunu söyledi. Daha sonra madem hep böyleydi satarken neden uyarmadınız diye sordum. O zamanda her seferinde olmuyor kişiye göre değişiyor dedi. Kendisinin 2 ayakkabı aldığını birinin boyası çıktığını birinin çıkmadığını söyledi. O zamanda bu kişiye göre bir şey değil ayakkabıya göre değişiyor dedim. Bana ayakkabıyı asetonla silmemi söyledi. İade etmek istediğimde fabrikaya gönderip incelenmesi gerek dedi. Ortalama sürenin 20 gün olduğunu belirtti. Yani en az 1 ay gelmeyecekti. 1 gn giydiğim ayakkabınız kusurlu bunun için neden 1 ay beklemek zorundayım. Ayrıca Ayakkabının içinin tüm boyası çorabıma ve ayağıma çıktı. Ayağımı yıkamama rağmende çıkmadı. Fotoğrafları göstermeme rağmen hangi yüzle fabrikaya göndermemiz gerekiyor diyorsunuz ya da 1 günlük ayakkabı için niye 30 gün bekliyorum.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
28 Mayıs 2024 17:59
Greyder Üretim Kaynaklı Hatayı Kabul Etmiyor!
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
18 Ocak 2024 21:01
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Greyder Ayakkabı Siyah Süet Deri Ayakkabıda Boya Problemi Ve İade Sorunu

Funda