Yufa sonuçtan memnun

''Gree Klima Aşkın Mekanik'' Firması Klima Arızamla İlgilenmiyor!

14 Haziran 2024 10:55
Yufa'nın Teşekkür Mesajı
“Gree markası bizi biraz uğraştırsa da müşteri hizmetleri gecikmeli dönüş yapsa da sonuç olarak sorunlarımızı giderdikleri için teşekkür ederiz.”

Geçen sene yaz ayında sıfır aldığım Gree markalı klimam ''F0'' kodlu arızayı vermiştir. 1 hafta önce garantisi hali hazırda devam eden klimamın arızasını satın aldığım firmaya (Gree Klima Aşkın mekanik) bildirdim. Gün içerisinde ekip yönlendirmeye çalışacaklarını yetişmezse ertesi gün ekip göndereceklerini ilettiler. Fakat 1 haftadır arayan soran olmadı ve bugün 34. Aramamda ancak kendilerine ulaşabildim. Satın alırken herhangi bir sorun olduğunda bize ulaşabilirsiniz demelerine rağmen bugün bizlik bir durum yok servisle görüşmeniz gerekiyor dediler. Şikayetçiyim. Konunun acil çözülmesini istiyorum. 1 haftadır mağdurum.

14 Haziran 2024 16:04 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

Yufa
Yufa
26 Temmuz 2024 16:32

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 16:03

Gree Klima Pular Marka H3 Hatası

07 Temmuz 2024 23:06
Mesut sonuçtan çok memnun

Gree Klima Garantili Servis Bakmıyor

10 Temmuz 2024 14:46
"Başta Adana bölge temsilcisi Halit bey'e sonra da Diyarbakır bayi Ümit bey'e ve teknik eleman Muhammed'e çok ama çok teşekkür ediyorum dün gidip ana kart değişikliği yapıldı bugün de gazı ve boruları değiştirilecek sadece kargonun azizliğine uğradık marka ile alakalı bölge temsilcisi ve bölge bayisi ile alakalı veya Diyarbakır'daki bayi ile en ufak bir sıkıntı çıkmadı çok nazik çok anlayışlı çok da yardımsever arkadaşlardı hepsini yürekten teşekkür ediyorum. Problem daha önce yetkili servis olan servisin servis fişi vermemesi ve kayıtlarda klimanın bakımının veya taşımasının görünmemesi olarak önümüze çıktı yani problem şu anki idari yönetimde veya bayilerde değil daha önce bayilik yapmış olan servisteydi onu da sağ olsun Halit bey halletti çok teşekkür ediyorum tekrar"