Gratis Sky High Maskara

Gratis Sky High Maskara
Hasret
29 Nisan 2024 00:52

İki gün önce Gratis'ten Sky High suya dayanıklı maskarasını aldım. Denemek için kullandım ve temizleyip uyudum. Sabah uyandığımda gözüm yanıyor ve sulanıyordu, hala yanıyor ve gözümde 24 saati geçti. İltihaplanma başladı. Paramın iade edilmesini talep ediyorum. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım gerçekten.

29 Nisan 2024 17:06

27.04.2024 tarihinde Gratis'ten sky high maskara aldım telefon numaramdan bakabilirsiniz fişim olmadığı için nasıl iade yapacağımı bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim maskarayı aldığımda hemen kullandım ve kullandıktan birkaç saat sonra gözümde yanma başladı ardından sabahta gözümde iltihaplanma başlamıştı birbirine yapışmıştı şu an hala yanma var gözüm kanlı konuda yardımcı olmanızı istiyorum teşekkürler

29 Nisan 2024 17:00

27.04.2024 tarihinde Gratis'ten alışveriş yaptım ve sky high maskara aldım kullandıktan birkaç saat sonra gözümde yanma başladı maskaranın yaptığını düşünmemiştim daha sonra sabah kalktığımda gözümden iltihap akmış yapışmış bir şekilde uyandım o kadar maskara kullanmış biri olarak tam bir hayal kırıklığı sky high maskara paramın iade edilmesini istiyorum ve fişimin olmadığını belirtmek istiyorum telefon numaramdan bakıldığında alışveriş yaptığımı görebilirsiniz

Ek
29 Nisan 2024 12:24 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Gülşen
09 Mayıs 2024 00:38