Grand Cortez Resort Hotel Alanya Grand Cortez Otel Güvensiz Kaydıraklar

Grand Cortez Resort Hotel Alanya Grand Cortez Otel Güvensiz Kaydıraklar
12 Ağustos 2024 18:38

Geçtiğimiz hafta 4 Ağustos giriş 9 Ağustos çıkış olarak Alanya Grand Cortez otelde tatilimiz vardı. İki kızımızla beraber oteldeydik ve kızlarımız için kaydıraklı havuzu sebebiyle burayı tercih etmiştik. Fakat kaydırakların başında hiçbir görevli yok, ayrıca bir kaydıraktan su da akmıyor ve kayılamıyor ama hiçbir güvenlik önlemi alınmamış. Kızım bu kaydıraktan kaymaya çalışırken düştü ve çenesi açıldı. Direkt otelin doktoruna gittik, yarayı bantladı ve bunun dikiş gerektirdiğini, devlet hastanesine gitmemizi söyledi. Resepsiyona gittik, bize ulaşım konusunda hiçbir destek sağlamadılar. Kendi imkanımızla 30 dakika mesafelik hastaneye gittik, dikiş atıldı ve başka bir sıkıntı olabilir mi diye MR çekildi. Sonrasında otele dönüp müşteri hizmetlerine gittik ve kızımın durumu ile kaydırağın durumunu anlattık. Bayan dinledi, sonra ne yapabiliriz bir sorup geleyim dedi. Geri geldiğinde bize cevabı, oteldeki müşterilerin sağlık durumlarından onların sorumlu olmadığını ve buna benzer cümleler söyledi. Otel kendini çocuk dostu, aile dostu olarak tanıtıyor ama davranışları maalesef tam tersi. En azından onların hatası olan bir nedenden sağlık problemi oluşmuş bir otel yetkilisi gelip "geçmiş olsun" diyebilirdi. Hiçbir iyi niyet göstermediler.

Döndü
Döndü

9 Ağustos 'ta giriş yaptık birisi 8 birisi 3 yaş çocuklarım için özellikle agua parkından dolayı bu oteli tercih etmiştik internet üzerinde gösterdikleri videolar, resimler, otele ait gösterişli videolarla otelin uzaktan yakından ilgisi olmadığını odaya çıkınca anladık oda temiz değildi televizyon çalışmıyor duş başlığı kırık duş alacağım su tuzlu hadi onları en sona atalım önemli değil dedim havlu üç günde bir değişmek ne demektir ya temizlik anlayışına dair hiçbir şey yok otelde bu sıcakta havlu üç günde bir değişir mi ya çalışanların hiç birinin yüzü gülmüyor sanırsın zorla çalıştırıyorlar şaka gibi verdiğimiz para ve aldığımız hizmet arasında uçurum var gerçekten Pişmanlık içindeyim oteli tuttuğuma tutacaklar tekrar düşünsün yorumları okuyup gelmiştim ama bu kadar kötü olamaz demiştim

Nazlıcan sonuçtan hiç memnun değil

Grand Cortez Resort Hotel Alanya Grand Cortez Otelinde Hayal Kırıklığı

21 Temmuz 2024 10:38

28 Temmuz 2023 20:12
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Hotel Long Beach Resort Long Beach Resort Hotel Hakkında

13 Eylül 2023 09:54