Google Play Store Detaylı İnceleme

09 Mayıs 2024 13:14

Telefon numaram Vodafone'a ait ve faturalı hattımı kullanmaktayım. Nisan ayına ait faturam 2.976,20 TL olarak geldi. Sorgulama sonucunda Payguru adlı bir siteden 2.730 TL tutarında Play Store üzerinden e-pin satın alındığı belirtildi. Ancak ben herhangi bir oyun satın almadım. Bana SMS geldiği ve onay verdiğim söylendi fakat böyle bir SMS almadım. Telefonumu bir telefoncuya götürerek geçmiş sorgulaması yaptırdım ve herhangi bir sorun olmadığı söylendi. Play Store aboneliklerini kontrol ettik; abonelik veya geçmişe dair bir işlem bulunamadı. Ayarlar üzerinden ve müşteri hizmetleriyle yapılan tekrar kontrolde de herhangi bir işlem tespit edilmedi. Vodafone müşteri hizmetleri tarafından herhangi bir onay mesajı gönderilmediği belirtildi ve gerekli kontroller sağlandı. Vodafone müşteri hizmetleri beni Payguru müşteri hizmetlerine yönlendiriyor. Payguru ise 444 1 444 numarasına yönlendirme yapıyor ve bu numara tekrar Vodafone'a yönlendiriyor. Gerekli açıklama yapılmıyor ve hangi oyunun satın alındığına dair bir cevap verilmiyor. Sistemde de bu işlemin gözükmediği belirtiliyor ve sürekli olarak birbirlerine yönlendiriliyorum. Faturayı kabul etmiyorum ve ödemesini sadece hattımın kısıtlamaya uğramaması için yaptım. Ödediğim tutarın iadesini talep ediyorum. Konuyla ilgili gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Faturama Onayım Olmadan Yansıtılan Google Play Store Ücretleri Ve Çözüm Eksikliği

Süleyman
18 Ağustos 2025 09:54
faturama-onayim-olmadan-yansitilan-google-play-store-ucretleri-ve-cozum-eksikligi-2.jpg
faturama-onayim-olmadan-yansitilan-google-play-store-ucretleri-ve-cozum-eksikligi-1.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Yapılan Google Play Ödemesi İçin Haksız Faturalandırma Ve İade Talebi

İbrahim
03 Eylül 2025 12:38
onayim-olmadan-yapilan-google-play-odemesi-icin-haksiz-faturalandirma-ve-iade-talebi-3.jpg

Hesabım Ele Geçirildi, Onaysız Harcamalar İade Edilmiyor!

02 Eylül 2025 19:04

Google Play Haksız Play Store Ücretlendirmesi Ve Turkcell'den Yetersiz Destek

Muhammedkerem
23 Ağustos 2025 10:07
google-play-haksiz-play-store-ucretlendirmesi-ve-turkcellden-yetersiz-destek-2.jpg
google-play-haksiz-play-store-ucretlendirmesi-ve-turkcellden-yetersiz-destek-1.jpg

20 Nisan 2024 14:36