Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Goldmaster Ses Sistemi Arızası Ve Servis Sorunları

29 Kasım 2024 12:54

Bir aylık Goldmaster Neon X100 DJ Box ses sistemi aldım. Ürünüm elektrik kesintisi sonrası arızalandı ve İstanbul Ayyıldız servisine gönderdim. İlk olarak ürünün bozuk çalıştığını belirttiler ve ücret talebi için onay beklediklerini söylediler. Cihazın bir aylık olduğunu, faturanın çıkmadığını ilettim ve sonrasında faturayı mail olarak gönderdim. Tüketici Hakları'na göre 1/6 arası parça değişimi yapılamaz, bu nedenle değişim veya iade talebinde bulundum. Faturayı görmüşler fakat notu görmemişler. Ürünüm orada olmasına rağmen kargoda denildi ve sistemden teslim edildi diye iş emrini kapattılar. Telefon görüşmesinde teknisyen hakları bilmez denilip, iş emri kapatıldığı için yapacak bir şey olmadığı, Tüketici Hakları'na başvurmam gerektiği söylendi. Büyük bir markanın bu tür servisleri yakışmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar.

29 Kasım 2024 12:57 (Şikayetten 2 dakika sonra)
29 Kasım 2024 17:25

Dönüş için öncelikle teşekkür ederim, ama daha önceden arızalı cihaz yazılıp servis tarafından fatura ulaşınca batarya değişimi yapılım is emri kapatıldı.! Ben sizin müşteri hizmetleri personeli ile görüştüğümde batarya paraca değişimine girmediğinden yapılacak bir şey yok denildi dilerseniz Tüketici Hakları'na başvurabilirsiniz denildi bir aylık bir ürün anlamış değilim madem parçaya girmiyor ki cihaz bozuk yazılmıştı sonrasında değiştirildi o zaman bataryaları ücretsiz değişim yapın faturası olmayanlara böyle bir saçmalık rahatlık olamaz demek ki yasal olarak hakkımızı arayacağız ikili ilişkiler ile koskoca bir şirket bilgisiz insanlar yüzünden adını küçültmesi hiç hoş değil

18 Ağustos 2025 15:38

Arızalı Xiaomi Hoparlör İçin Yenisi Yerine Onarım Yapılması Ve Servis Sürecindeki Sorunlar

Erdem
10 Haziran 2025 14:33
arizali-xiaomi-hoparlor-icin-yenisi-yerine-onarim-yapilmasi-ve-servis-surecindeki-sorunlar-1.jpg

09 Ocak 2024 15:39
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 22:06

Goldmaster Kategorileri