Erdal
25 Temmuz 2024 18:49

Sözleşme sona erdiğinde internet aboneliğimi iptal etmek için mail attım, eksik olduğunu söylediler. İadeli taahhütlü iptal dilekçesi gönderdim ve aradım, ancak aboneliği iptal etmedikleri gibi 3 aydır almadığım hizmetin bedelini her ay artarak fatura etmeye devam ediyorlar.

Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat ettim, ancak 6 aydan önce sonuçlanmayacağını belirttiler. 200 bin abonenin altında abonesi olan internet sağlayıcılarının vatandaşları mağdur edebileceğini düşünüyorum. Konuyla ilgili olarak CİMER'e de yazdım. Sonuç bu.

26 Temmuz 2024 08:16 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunla ilgili 0850 306 44 44 çağrı merkezimizden hizmet alabilirsiniz. Teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Souha

Ben de aynı şeyi yaşıyorum. Şubat ayında aboneliğimi iptal ettim. İstedikleri gibi iptal formunu gönderdim ve internet kesildi. Ancak daha sonra Mayıs ayında eksik olduğunu ve formla birlikte bir kimlik göndermem ve para ödemem gerektiğini söylediler. Formu ve kimliği tekrar Mayıs ayında gönderdim. Şimdi beni aradılar, Mart ve Nisan ayları için ödeme yapmam gerektiğini yoksa beni dava edeceklerini söylediler. Daha kötü bir hizmet görmedim. Lütfen herhangi bir tavsiyeniz var mı?

11 Haziran 2024 16:36

05 Aralık 2023 16:09