17 Aralık 2024 18:412.237

2022 Ağustos ayında İtopya.com'dan almış olduğum Gigabyte G24F-2 monitörüm arızalandı. Ürünün garantisi devam ettiği halde İtopya, 2 yıl geçtiğinde ilgilenmediklerini (halbuki sitelerinde 3 yıl garanti verdikleri yazmakta) belirtti ve Gigabyte müşteri hizmetleri ile iletişime geçmemi söylediler. Ancak Gigabyte müşteri hizmetleri de ilgilenmeyerek oyaladı. Yaklaşık 3 haftadır mağduriyetim giderilmedi. Bir daha asla, ne İtopya'dan ne de Gigabyte markalı bir ürün satın alırım.

Muhammed
2 Ocak 2025 20:36

İtopya Müşteri hizmetleri tarafından arandım yardımcı oldular ürünü garantiye gönderdim ve ürün yenisiyle değiştirdiler

4 Ekim 2025 18:00

Muhammed bey değişim olduğuna sevindim yani Gigabyte ürünleri ülkemizde de 3 yıl garantili değil mi

23 Mayıs 2025 14:52

Aynı sorunu bende yaşıyorum bu monitörde kronik problem olmalı. İtopya ve Gigabyte ile iletişime geçtim bende çözüm arıyorum. Güncel olarak işim gereği monitörü kullanıyorum çözüm bekliyorum

Eki aç
Eki aç

Monitörüm Serviste Kırıldı, Sorumluluk Bana Yüklendi

6 Ağustos 2025 03:181.563

Gigabyte G24F-2 23.8 inç monitörümde şeritlenmeler oluştuğu için 01.07.2025 tarihinde garanti kapsamında İtopya Airport ...

Monitörüm Serviste Kırıldı, Sorumluluk Bana Yüklendi
1 Destek