Görkem sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 21:25

Getmobil şirketinden 5 Temmuz günü beyaz renk yenilenmiş iPhone 11 sipariş ettim. İlk gönderimde gelen ürünün arka kamerasının üstünde kırık vardı ve mükemmel kategorisinde söylememe rağmen çok iyi olarak yollandı. Ürünün özellikleri ve pil seviyesinden memnun olduğum için kırık olan yerle ilgili onarım istedim. İlk başta 2000 TL gibi bir ücret çıkarttılar. Daha sonra itiraz ettim ve ürünün ücretsiz yapılacağı söylendi. Yeni gelen üründe kendi kendine kapanma sorunu oluştu ve tekrar değişim için geri yolladım. Aradan 1 ay geçtikten sonra yeni telefonu yolladılar. Fakat bu değişim sürecinde ellerindeki beyaz renk iPhone 11'de inceleme sürecinde bir sorun oluştuğunu ve ellerinde inceleme süreci bitmiş yeşil renk telefon olduğunu söylediler. Artık o kadar sıkıldık ki bu süreçten daha beklememek için ürünü kabul ettik. Fakat bu sefer yolladıkları üründe kendi kendine kapanma sorunu, hoparlördeyken karşıya sesin kesik kesik gitme sorunu ve gelen aramada çalma sesinin kısık olma sorunu oluştu. Ürünün 3. Taksiti gelmesine rağmen ben hala ürünü kullanamadım. Tekrar değişim için kargoya verdik. Tabi bu sefer Eylül ayının sonunda telefonu ancak yollarlar. Bu firmadan yenilenmiş telefon alırken iyi düşünmeniz gerekmektedir. Telefonu taksitli bir şekilde aldığım için iptal edemiyorum. Para hesabıma taksitli bir şekilde geleceği için yeni telefon alamayacağım. Aynı zamanda ben telefonu sipariş ettiğimde telefon fiyatları bu kadar artmamıştı. Bu yüzden yeni telefon alabilmek için üzerine daha çok para katmam gerekiyor. Hem maddi hem manevi olarak insanı yoran bir firma olduğu için ürün alırken daha çok araştırılıp daha mantıklı kurumsal firmalar seçilmeli.

25 Ağustos 2023 09:31 (Şikayetten 2 gün sonra)
26 Ağustos 2023 21:17
Getmobile 3 Defa Yollanan Ayıplı Ürünleri

Getmobil'e ailesi olarak bu kadar başarısız çalışma için size canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum! Mustafa Ceceli - Hüsran şarkısını galiba sizden alışveriş yaptıktan sonra söyledi. Bir firma ne kadar alıcıyı mağdur edebilirse o kadar mağdur ettiniz. Bunun içinde ayrı bir teşekkür etmem gerekli sizlere! 4 defa Mükemmel kategorisinde alınan telefonda sorun çıkar mı? Beyaz telefon aldım yolladınız kırık, yolladınız telefon açılmıyor, baktınız olmadı yeşil telefon yolladınız kendi kendine kapanıyor o da yetmedi en son kaldırıp kırmızı telefon yolladınız sim kart yeri bozuk üstüne içinde ki vidayı takmamışsınız telefon çamaşır makinesi gibi salladıkça ses çıkartıyor! Son telefonu yollarken bile sormadınız kırmızı ister misin diye! Bu kadar başarışız satıcı gerçekleştirmek için nasıl bir emek harcadınız hayret ediyor! Bu sefer iade için yolladım bakalım kaç ay içinde geri dönüp sorunsuz iade yaparsınız! Bir de böyle bir hakkımın bulunmadığını ama mağduriyetimin giderilmesi için iade alabileceklerini söylediler. Kendi iç politikasında açık bir şekilde ürün teslim edildikten 14 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden iade edilebileceği yazıyor. Getmobil herhalde ilk gönderdiği ürünü baz alıyorlar. Gönderdiğiniz 4 üründe ayıplı ürün ve hepsi geri gönderildi ve son ürün elime 26/08/2023 tarihinde ulaştı. Bende bu tarihten itibaren ürünü geri iade için kod oluşturdum ve pazartesi kargoya teslim edilecektir! Bu süreçte sorun yaşanmamasını en azından bu konuyu düzgün bir şekilde halletmenizi temenni ediyorum! Bir diğer sorun telefonu aldık 17.000 TL idi şimdi oldu 23.000 TL! Hem maddi hem manevi olarak zarara uğradık sizin sayenizde! Getmobil'e fiyatla ilgili konuştuğumda zararın karşılanamayacağı söylediler. Ürünü sipariş ettiğim fiyat üzerinden işlem yapacaklarını söylediler. Bize de Tüketici Hakları yolu gözüktü. Bir telefon için düştüğümüz hale bakın. Bir firma işini düzgün yapamadı üstüne yetmezmiş gibi 2 ayda bekledik. Siz siz olun bu firmadan ürün alırken iyi düşünüp iyi karar verin. Diğer insanların yorumlarına da bakarak karar verin.

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
17 Mart 2025 10:00
Getmobil Pişmanlıktır
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 11:58
Ömer sonuçtan çok memnun

05 Ocak 2025 02:35
"İlginiz için teşekkür ederim."
Getmobil'den Aldığım Cihazlarda Sürekli Sorun Yaşıyorum
Getmobil'den Aldığım Cihazlarda Sürekli Sorun Yaşıyorum
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Getmobil Garanti Sürecinde Bilgi Eksikliği Ve Çözüm Belirsizliği Yaşadım

15 Mayıs 2025 16:24