Emre sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2024 23:23

İlk defa Getmobil firmasından alışveriş yaptım. 2 adet iPhone 13 aldım, kendime ve eşime hediye. Farklı şehirlerde ve şubelerinde. İlk kendime aldığım ürün geldi. Daha önce YouTube.com'da izledim, kutu içeriğinde şarj adaptörü de varmış galiba. Onu artık kutu içeriğinden çıkarmışlar. Kutu açılmış vaziyette geldi. Yurtiçi Kargo bantlı, o da açılmış ve kutu içinde telefonun poşetinde de yırtık vardı. Kargo poşeti açılışında kutu açılıp telefon düşebilirdi. Üründe sıkıntı yoktu, şans eseri. Kutu paketleme çok kötüydü. Eşimin telefonu 1 hafta sonra gelecek, bakalım o nasıl gelecek.

29 Ocak 2025 18:51

22.12.2024 tarihinde getmobile firmasından web sayfasından hem kendime hem de eşime doğum günü hediyesi olarak ı phone 13 mavi ve yeşil renk mükemmel olarak seçtiğim cihazlarda yeşil 30.12.2024 de geldi hoparlöründe sorun vardı sesi düşük cızırtılı patlak olarak geldi 31.12.2024 tarihinde garanti kapsamında kargo ile ücretsiz gönderdim 14 iş günü içinde onarım süreci var 27.01.2025 tarihinde geldi şimdilik sorun yok ama daha önce tahminimce tamir görmemiş ürün görmüş oldu mükemmel olarak seçmiştim etrafında çiziklerde var bu arada eşime bu süreç içinde rezil oldum artık telefondan bu süreç içinde ümidi kesti gelmeyecek dedi gibi sorulara cevap veremedim getmobile şubesi olan Fix store Adana/Ceyhan şubesine gitti bu firma test etmeden mi gönderiyor neyse bu çözüldü sayılır, yalnız bu firma ücretli kargo olarak karşı ödemeli gönderdi 264 TL ücret çıktı getmobile aradım ilettim biz firmaya ileteceğiz görsel istediler ilettim ücret iade edildi ama eksik 250 TL olarak gönderildi 16 TL eksik neyse bu da önemli değil ikinci telefon gmk teknoloji Mersin şubesinden de getmobile web sayfasından ı phone 13 mavi olan 1'nci hafta sıkıntı yok pil yüzdesi yani ömrü %87, 2'nci ve 3^ncü hafta sıkıntılar başladı telefon Herhangi bir uygulamada resetlemeye başladı kendi kendine açılıp kapanmaya başladı sonrası pil yüzdesi 0 yani pil ömrü 2'nci pil ömrü %87'den 83'e düştü 3'ncü hafta resetlemeye başladığında pil ömrü %78 sonra ki resetlemeler de %0 düştü ve pil orijinal değil doğrulanmamış uyarısı, pil tanımadı uyarısı, bilinmeyen parça uyarısı, pil orijinal değilse ya da hatalı yerleştirilmişse meydana gelir uyarısı veriyor 21.01.2025 tarihinde garanti kapsamında kargoladım Mersin şubesi olan gmk teknoloji iletişim numarasından aradım ulaşamadım WhatsApp hattından durumu sordum yarın cihaz bitmiş olacak dendi ve 28.01.2025 tarihinde geldi ama problemler tam olarak çözülmemiş getmobile sistemi ilk 3 ay bayi sonrası getmobile garanti ye bakıyormuş dün gmk teknolojiye soru sordum cevap bile alamadım getmobile müşteri hizmetlerini arayarak tekrar bilgi aldım tekrar garantiye gönderin dedi şimdi soru sürekli ben telefonu garantiye mi göndereceğim zaman kaybı, paranız ile memnuniyetsizlik yaşama, yedek telefon bulup arızalı bir telefon kullanıyorum o da ayrı bir sıkıntı kesinlikle bu firmadan kesinlikle ürün tercih etmeyin hayal kırıklığı rezillik mennuniyetdizlik

1738165818364.8.jpg
1738165818115.7.jpg
1738165817867.6.jpg
1738165817612.5.jpg
1738165817362.4.jpg
1738165817172.3.jpg
1738165816915.1.jpg
1738165816754.2.jpg
29 Aralık 2024 09:23 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Müşteri hizmetleri ekibimiz sizi arayarak detaylı bilgilendirmeyi sizinle paylaşacaktır. Sevgiler, Getmobil Ekibi

Emre
Emre
30 Aralık 2024 12:29

Az önce görüşme sağlandı ve destekleri için Getmobil e teşekkür ederim

Kağan sonuçtan çok memnun

Getmobil'den Gelen İphone 13'lerde Sorunlar Ve Eksik Aksesuarlar

Kağan
09 Şubat 2025 21:39
"Getmobil'den arandım. Eksik şarj aletinin gönderileceğini söyledi. Ayrıca kutu içeriğindeki şarj aleti ve kablosunun eskiden hediye olarak verildiğini, yeni gönderilerde verilmediğini söyledi. Bende web sitesi ve youtubetaki kutu içeriği ile ilgili yanıltıcı bilgi ve videoların güncellenmesini istedim. Düzelteceklerini söyledi. Teşekkürler..."
Getmobil'den Gelen İphone 13'lerde Sorunlar Ve Eksik Aksesuarlar
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Onarılan Telefonumun Kargoya Verilmesi Sürekli Gecikiyor

Semanur
21 Temmuz 2025 01:12

Eksik Parça Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Çiğdem
11 Aralık 2024 12:11
Pakize sonuçtan hiç memnun değil

Pakize
24 Mart 2025 13:19