Tahir
05 Ağustos 12:29

Her zaman kiracılarım aboneliklerini üzerlerine almaktadır. Yine elektrik aboneliğini üzerine almış olan bir kiracımın Gediz elektriğe borcu bulunmaktadır. Fakat kiracım taşındıktan sonra sorunsuz yeni abonelik almaya devam ettik. Yeni kiracım abonelik için Gediz elektriği gittiğinde eski abonenin borcundan dolayı aboneliğinin açılamayacağını söylediler, kiracım ve ben mağdur edildik.

02.08.2024 Cuma günü Gediz elektrik aboneliği açmayınca kiracım sonunu bana iletti. Sorun hakkında bilgi edinmek için 186'yı aradım. 186 da 0850 800 0186'yı aramamı söyledi. Sürekli bu iki numara sorunu diğerinin çözmesi gerektiğini söyleyerek saatlerce telefonda zaman kaybetmeme sebep oldular ve sorun hakkında bilgi alamadım.

Cumartesi günü çalışan ofislerinin adreslerini sorduğumda Çamdibi ve Ayrancılar ofislerinin açık olduğunu söylediler. Ayrancılar ofisine gitti. Kapısında Cumartesi çalışma saatleri yazdığı halde, mesai saati içerisinde kapalıydı. Eşraf da hiçbir zaman cumartesi açmadıklarını söyledi. Bu yüzden tekrar çağrı merkezini aradım cumartesi ofislerin kapalı olduğunu söylediler. İyi de dün görüştüğüm çağrı merkezi çalışanı neden bana açık olduğunu söyledi ve ofise yönlendirdi o zaman?

Bu arada çağrı merkezine nasıl bu sorunu çözebilirim diye sorduğumda borcu ödeyerek diyor. Borcu ben ödeyecek isem o zaman neden kiracılara kendi üzerlerine abonelik aldırıyorum. Anlamı ne?

GDZ Elektrik Dağıtım Sürekli Elektrik Kesintileri Ve Mağduriyetimiz

Özlem