Ayse sonuçtan hiç memnun değil

GDZ Elektrik Dağıtım Gediz Kaçak Olmayan Elektriğin Kaçak Elektrik Yüzünden Kesilmesi

18 Ağustos 2024 02:59

Gediz Elektrik çalışanı ödenmemiş elektrik faturamın olduğunu ve kesileceği söylendi. Gelen çalışana borcumun olmadığını belirttim, 186 ile görüşmemi söyledi ve hafta sonu 17.08.2024 tarihinde kesme işlemi yapıldı. 186 ile görüştüğümde bana usulsüz kullanım, kaçak elektrik sebebiyle kesildiğini söylediler. Tespit tutanağının olmadığını, böyle bir şeyin mümkün olmadığını, kaçak nedir bilmediğimi söyledim ve kim nasıl tespit etmiş dediğimde bana bilmediklerini söyledi. Yeme içme mekanı işletiyorum, dolaplarımda et ve süt ürünü bulunduğunu, en kısa zamanda sorunun çözülmesini talep ettim. Bana kaçak elektrik faturası düzenleneceğini, fakat bunu ödemeden açılmayacağını söylediler. Önce öde, iş günleri içinde itiraz et dediler. Bunu bile kabul edip fatura için defalarca aradım, mail attım, sonuç yok. İşletmemi kapatmak zorunda kaldım. Sezonluk bir işletme, tam hafta sonu en çok müşteri geleceği zaman mekanım 3 gün kapalı kalacak, çalışmamak ayrı, dolaplarımda kilolarca et ve süt ürünü bulunuyor. Bozulması ayrı sorun, borç yok, kaçak elektrik tespit tutanağı yok, saçma bir şekilde hafta sonu kesinti yapılamazmış ama kestiler. Şimdi iş gününü bekle diyorlar, yaşadığım sıkıntı ve stres ayrı. Şikayet eden yalnızca ben değilmişim, bunun bir bedeli olmalı, kimse olumlu yanıt almamış, yazık. Gediz Elektrik tarafından mağdur ediliyoruz.

25 Mart 2024 16:25

17 Ekim 2023 14:11

01 Ağustos 2023 11:50
Noyan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 15:36
Gdz Elektrik Dağıtım Cereyan Kesikliği Zararının Ödenmesi
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Elektrik Borcu Gerekçesiyle Habersiz Kesinti Ve Bilgi Karmaşası Mağduriyet Yaşattı

26 Ağustos 2025 20:49