Gamepower Gasket Elite X Driver Sorunu

Gamepower Gasket Elite X Driver Sorunu

Gamepower Gasket Elite X klavye satın aldım. Klavyenin sürücüsünü kurdum ama LCD ekrandaki gif'i değiştirmek için gerekli olan sekme sürücüde bulunmuyor. Gamepower Gasket Elite X sürücüsünde bulunmuyor ama sadece Gamepower Gasket Elite olan sürücüsünü kurup firmware'ını güncelledikten sonra klavyeyi tanıyor ve gif için bir sekme var ama bu sefer de klavye işlevini kaybediyor. Sanırım sürücüsünde bir hata var, bunun çözülmesini istiyorum.

19 Ağustos 2024 09:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlatılmıştır. En kısa sürede sonuçlanacaktır. Sizlere destek vermekten büyük mutluluk duyacağız. İnceleme sürecimiz tamamlandığında tarafınıza, telefon veya mail yolu ile bilgilendirme yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Gamepower Türkiye

Ahmet
23 Ağustos 2024 17:59

Hala bir sonuç alamadım benim problemim ürünün driverın'da. Üreticiyle iletişime geçip driverda bir hata olduğunu iletmenizi rica ediyorum

Yorumlar(15)

30 Eylül 2025 19:43

Merhaba Reis Ben Problemi Çözdüm klavye Kabloyu Tak Gif Ekle bluetooth Da Gif özelliği çalışmıyor kabloytu tak gifini ekle sonra tekrar blutout kullna gif duruyor

13 Eylül 2025 21:30

Merhaba. Elit X de küçüktür büyüktür işareti olan tuşları nasıl kullanabiliyoruz bilen yazabilir mi şu an sadece ç ve ö kullanabiliyorum.

7 Eylül 2025 18:51

Merhabalar Gasket Elite X Kullanan Bir Kullanıcıyım Gif Değiştirmek için kutudan çıkan ya da herhangi kabloyla PC'ye bağlayıp ardından klavyeyi off durumuna getirmen gerekiyor ardından Connect Bölümüne Gelip Kabloyu Seçersen. Png ve. Jpg Dosyalarını Gif Yapabilirsin :d

26 Ekim 2024 12:26

Knk ben beceremedim de bir yardımcı olabilirsin normal X in driverını indir dim ama klavye ekraanından çıkmıyor bir işlem yapamıyorum

25 Ekim 2024 20:43

Knk selamlar bende aynı sorunu yasıyorum çözüm bulabildin mı

13 Eylül 2024 21:09

Programı kablo bağlantısı ile açman gerekiyor

Gamepower Gasket Elite X

1 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Gamepower Bull T10 Görüntü Gidip Geliyor!

Gamepower BullT10 Görüntü Gidip Geliyor!

Eray
Gamepower Monitöre Ekran Gelmiyor

GamepowerMonitöre Ekran Gelmiyor

Batın
Gamepower Bull T10 Panel Ekran Sorunu

Gamepower BullT10 Panel Ekran Sorunu

Muhammet
Gamepower Monitor Ekranı Problemi!

Gamepower MonitorEkranı Problemi!

Ercan