Fuzul Otomotiv 14 Günlük Cayma Hakkı

06 Mayıs 2024 21:55

22.04.2024 tarihinde Fuzul oto Gaziantep şubesinde sözleşme imzaladık.
5000 TL olarak kredi kartımdan çekim yaptım. Ertesi gün
hesabımdan 4000 TL gönderdim.
25.04.2024 tarihinde 14 günlük cayma hakkımı kullanarak dilekçe doldurarak sistemden çıktım. Üyelik numaram bile oluşmadı daha. Şubede ki arkadaş dilekçeyi nasıl dediyse öyle yazdık. 5 iş günü dediler kaç iş günü oldu bilmiyorum. Sonra iki farklı dilekçe yazmamız gerektiği söyledi. Onu da doldurduk gönderiler mail olarak ama yok ne bir dönüş ne bir karşıda muhatap genel merkez diye bir yer var hiçbir işe yaramayan bana diyor müşteri hizmetleri sizin diyor ben şikayeti yazacağım ama hiçbir şekilde size dönüş sağlamazlar falan filan şube ile görüşün onlarla görüşüyoruz merkezden haber bekliyoruz diyorlar insanı çileden çıkarmaktan başka bir şey yapmıyorlar. 30 yıllık firma falan filan hikaye 30 yıllık firma benim 9000 TL mi veremedi kaç gündür iyi ki yolun başında vazgeçmişim.

07 Mayıs 2024 12:15 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Mutlu
Mutlu

Merhaba iade edildi mi ücret kaç gün Sonra edildi bir de dilekçeyi nereye verdiniz mail yoluyla mı direkt şubeye mi gittiniz

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar

03 Mart 2025 17:54

21 Kasım 2023 22:32
Erol sonuçtan hiç memnun değil

Fuzulev Ümraniye Şubesi İle Araç Teslimatında Yaşanan Süreç Sorunları

07 Mart 2025 12:30