Fuzul Ev'in Vaatleri Ve Gizli Maliyetler

06 Kasım 2024 16:58

Fuzul Ev'in yalanları ve bahaneleri.
Arkadaşımla Fuzul Ev'e araba için kaydolduk başta konuştuğumuz Kasım ayında peşinat verip beş ay sonra martta parayı teslim edecekleriydi. Fakat temsilcimiz başka şehre görevlendirilmiş bunun zaten hiçbir şekilde bilgisi verilmedi. Ekim ayında peşinat hakkında görüşme yapmak için aradım temsilcime ulaşamadım. Başka temsilci ise martta değil Mayıs'ta parayı alabileceğimi söyledi. Beş ay olan süre 7 aya çıkarılmış bilmem ne 7 ayın da bir garantisi olduğunu düşünmediğim için yol yakınken çıktım. Fakat her ne hikmetse ana paranın yüzde 30 fazlasına sözleşme yapıp imzalarsak bu ay içinde olan bir kampanyaymış yine ne hikmetse paramı beş ay içinde alabiliyormuşum. Madem paramı beş ayda alabilme ihtimalim var neden 500 bini alamıyorum (500 bin için kaydolduk.) neden 650 ye çıkarınca 5 ayda alabiliyorum. Amaç ortada.
Olan dosya bedelime oldu. 35 binim yandı. Asla hakkımı helal etmiyorum.

22 Kasım 2024 16:20 (Şikayetten 15 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Fuzul Ev Elazığ Fuzul Tarafından Mağdur Edildim

27 Mayıs 2024 12:41
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Fuzul Ev İle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

02 Eylül 2024 14:15