Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev'de Keyfi Araç Alım Kısıtlaması

15 Aralık 2024 16:20

Fuzul Ev de; sözleşmede yazmayan fakat arka planda Fuzul Ev tarafından keyfi olarak uygulanan 1. Derece yakınından araç satın alamazsın sorunu. Sözleşmede yer almayan fakat müşteri temsilcisinin ifadesine göre; ''şirketimiz birinci derece yakından araç almanıza izin vermiyor'' komedisi.
Çok merak ediyorum, şirketinizin başkaca sözleşmede olmayan ve keyfi olarak uyguladığı maddeler nelerdir?
Arabanızı bir yabancıdan, galeriden, bayiden alırsanız sorun yok.
Yakınınızdan alırsanız izin yok! Halbu ki aynı satış aynı rehin işlemini yapıyorsunuz.
Babam aracı yabancıya satmış olsa ve akabinde bu yabancı da aracı bana satsa hiçbir problem yok.
Noterle ortak mı çalışıyorsunuz?
Galerici misiniz?
Acaba daha bilmediğimiz keyfi uygulama ve sürprizleriniz var mı?
( ilgili mercilere şikayetlerimi yapacağımı, geri bildirimlerinizin hepsini buradan paylaşacağımı bilmenizi isterim)

fuzul-evde-keyfi-arac-alim-kisitlamasi-1.docx

26 Aralık 2024 10:43

Muvazaalı fuzul bu mesaj sizin ahlakınızı gösterir benimkisini değil. Sözleşmede olmayan ve insanları resmen suçlayarak yaptığınız bu alışveriş yerin dibine girsin. Kurum olarak işlerinizi hep katakulliler ile yürüttüğünüzden münhasır müşterilerinizi de bu gözle görüyorsunuz. Size operasyon birimi adlı komedyenlerinin mesajını paylaşıyorum ekte ve ziyadesiyle size iade ediyorum. Sözleşmede belirtilmemiş maddeleri müşteriye dayatan, hatta sözleşmede serbest bıraksa bile ''kasko yu bizden yapacaksınız yoksa teslimat yapamayız'' diye müşteriden zorla imzalı kağıt alan bir (muvazaacı ) şirketsiniz. Okuma zahmetinde bulunursanız ek'te benim değil sizin hazırlamış olduğunuz sözleşme maddelerini paylaşıyorum ve kimin aldatıcı olduğunu tüm kamuoyu görsün istiyorum. Bir sonraki adımım Twitter, Instagram, Facebook mecralarında bu aldatıcılığı paylaşmak ve BDDK, ticaret Bakanlığına sizi şikayet etmek olacak. Mesajı okuyan herkese açık uyarımdır: bu şirketten uzak durmalısınız.

1735198962814.whatsapp-image-2024-12-26-at-103749.jpg
1735198902674.whatsapp-image-2024-12-26-at-103750.jpg
1735198885592.whatsapp-image-2024-12-26-at-095435.jpg
16 Aralık 2024 17:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

16 Aralık 2024 19:26

Muhteşem bir dönüş yapıldı ve çok alakasız bir kanun maddesine atıfta bulunularak yasal zemin oluşturulmaya çalışılıyor. Akılcı ve mantıksal bir çözüm sunulamazken, battıkça batıyor bu firma

16 Aralık 2024 19:30

Sırada ticaret Bakanlığına şikayet var, sözleşmede olmayan maddeler üzerinden keyfi uygulama yapılıyor

26 Aralık 2024 21:39
fuzul-evde-keyfi-arac-alim-kisitlamasi-3.jpg
fuzul-evde-keyfi-arac-alim-kisitlamasi-2.jpg
fuzul-evde-keyfi-arac-alim-kisitlamasi-1.jpg

Evet, her adımı buradan paylaşacağımı belirtmiştim. Müşteri hizmetleri denilen zaman kaybı arkadaşlar her zaman ki gibi görmüyor duymuyor bilmiyor ve ''şubenizle görüşmelisiniz'' diye kolaya kaçıyor... Neyse; şube ile görüşerek operasyon biriminden yazılı bir metin talep ettim, gelen mesaj bir hayli manidar geldi bana. Muvazaalı İşlem yapıyormuşum, ( muvazaa "danışıklılık" anlamına gelir. Örneğin borcuna karşılık evini kaybetmesi riski olan birinin evini bir tanıdığına satmış gibi göstermesi "muvazaalı satış" (danışıklı satış) olarak adlandırılır) hayatımın hiçbir evresinde böyle saçma bir işlemle suçlanmamıştım, ziyadesiyle sahiplerine iade ediyorum. Bugün; BDDK ve ticaret Bakanlığına sözleşme metnini de ekleyerek şikayette bulundum. Paranızla rezil olmak isterseniz bu şirkete gelin

Bilgehan
Bilgehan

Cemil bey merhaba. Konu ile ilgili sonuç nedir nasıl bir süreç işlendi babanızın aracını başkasına satıp tekrardan satın alabilidiniz mi?

Cemil

Bilgehan bey merhaba, çok uzun zaman sonra dönüşüm oluyor kusura bakmayın, bu firma ile alakalı virgül dahi duymak istemediğim için bakmamıştım. Aralık teslimatını kahrettiğim için şubat- Mart gibi gerçekleştirdim. İnanın sırf para bu hilebazlarda daha fazla kalmasın diye yalandan bir araç aldım.

Fuzul Otomotiv Mağdur Ediyor

24 Haziran 2024 15:47
Fuzul Otomotiv Mağdur Ediyor
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Fuzulev'de Kural Değişikliği Mağduriyeti

14 Ocak 2025 00:38
Fuzulev'de Kural Değişikliği Mağduriyeti

Fuzul Otomotiv Mahkemeden İstenilen Evrakı Göndermedi!

05 Mart 2024 08:50
Fuzul Otomotiv Kategorileri