Fuzul Ev Müşteri Hizmetleri Mağdur Ediyor

16 Ekim 2023 00:55

Fuzul Ev sözleşme sonrası, beni Fuzul Ev'e getiren arkadaşa vermesi gereken teşviği iptal etmiş, gelelim sebebine Fuzul Ev genel merkezi muhtemelen şube çalışanlarına güvenmiyor ki dolaylı yollardan sorularla bu cevabı gizliden almaya çalışıyor. Gün içerisinde anket adı altında arandığımız için hemen bitsin diye kısa cevaplar veriyoruz ancak firma üç kuruş komisyonun iptali için resmen takla atıyor.

Müşteri hizmetlerinde ki arkadaşı tekrar arayıp durumu izah ettiğimde ilk beyanınız bizim için doğrudur diyor peki ilk beyanım şubedeydi ve onu baz alıyorsanız doğrusu bu diyorum, hayır bizim için ses kaydı önemli diyor o zaman sözleşmede yazmayan bir şeyi telefonda söylersem boş bulunup sözleşme geçersiz mi olacak diyorum hayır sözleşme geçerli diyor.

O zaman ses kaydının bağlayıcılığı yok diyorum bu kezde hayır var diyor. Nihayetinde genel merkezdeki bu hanım sebebiyle kardeşim üzerinden ikinci sözleşme yapmak üzereyken vazgeçtim farklı bir firmayı tercih edeceğim 2bin lira için 50-60 bin lira organizasyon ücretini bu gibi çalışanlarınız yüzünüzden kaybediyorsunuz.

16 Ekim 2023 09:05 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev'de Yanıltıcı Bilgi Ve Geri Ödenmeyen Para Sorunu

25 Ocak 2025 19:48

Fuzul Otomotiv Teslimatında Sürekli Gecikme Ve Yetersiz Bilgilendirme

29 Temmuz 2025 21:34
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Fuzul Ev'e Ödememizi Yapmamıza Rağmen Çekiliş Bilgim Gelmedi

26 Ağustos 2024 21:01

Fuzul Ev'de Sözleşme Ve Hediye Mağduriyeti

30 Temmuz 2025 18:42
Fuzul Ev'de Sözleşme Ve Hediye Mağduriyeti
Abdüssamed sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev'de Erken Teslimat Hayal Kırıklığı Ve Maddi Zarar!

Abdüssamed
16 Nisan 2025 00:32
Fuzul Ev'de Erken Teslimat Hayal Kırıklığı Ve Maddi Zarar!
Fuzul Otomotiv Kategorileri