Fuzul Ev Araç Sigorta Ve Kasko

01 Mart 2024 17:09

Fuzul evden araba için gecikmeli olsa da paramı alabildim çok şükür, ama araç için sigorta ve kaskoyu biz yapacağız diyerek 9 bin ₺ mizi kestiler. Dün aracın vizesi vardı. Sigorta ve kasko un yapılmadığını orada öğrendim. Ve şok oldum. Gerçekten çok büyük sorumsuzluk aylarca o şekilde binmişim. Şimdi başka sigorta şirketi 15 bin ₺ geriye dönük bedel istiyor. Paramdan olduğuma mı yiyeceğim cezaya mı üzüleyim bilemedim. Bin pişman oldum. CİMER ve BDK. Tüketici Hakları'na varana kadar her yere şikayet edeceğim. Vizem de yandı onlar yüzünden sanki biz sokaktan topluyoruz bu paraları. Asgari ücretli bir insanım ben. Sonuna kadar da hakkımı savunacağım.

01 Mart 2024 17:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Medine
Medine

Size yorum yazdım... Şikayetvar sitesi yorumu sildi. İçerisinde üslup adına argo anlamında tek kelime yoktu sadece size öneriler vardı. Vay beee neye nasıl güveneceğiz artık. Artık Şikayetvar'a da zerre güvenmiyorum artık. (gerçi bunu da silebilirler)

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 20:53
Bahri sonucu yetersiz buldu