Unzule sonuçtan hiç memnun değil

Fullamoda Ankara Outlet İstanbul Yolu İlgisizliği

09 Nisan 2024 23:30

Ankara'da İstanbul yolundaki Etimesgut'ta bulunan Moda outlet mağazası her zaman uğradığımız bir yerdi. Ancak bir gün kapıdaki güvenlik alarmının çalması üzerine peşimizden koşarak gelen yaşlıca ve bıyıklı bir beyefendi, fişlerimizi göstermemize rağmen yan mağazalardan aldığımız tüm ürünleri dikkatle inceledi.

İnsanlara yanlış bir muamelede bulunuyorlar. Yan mağazalardan aldığımız ürünlerin fişlerini de göstermemize ve her birini kontrol etmeleri için davet etmemize rağmen, 'o zaman neden alarm çaldı? ' diyerek oradaki insanlar önünde rahatsız edici tutumunu sürdürdü. Hiçbir şey bulamayınca oradan ayrıldı. Biz ise üzgün ve mağdur hissettiğimizle kaldık.

Hem internet üzerinden hem de fiziksel mağazadan sürekli alışveriş yaptığım bir yerdi. Ancak bundan sonra ne çevrim içi alışverişlerde ne de mağaza alışverişlerinde bu mağazayı tercih etmeyeceğim. Bu deneyimden sonra mağazaya olan güvenim tamamen sarsıldı.

Bu tür kabul edilemez bir muameleyi daha önce hiç yaşamamıştım. Mağazanın bu tutumu karşısında hayal kırıklığına uğradım.

Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Ceylan
07 Nisan 2024 18:55

Defne
05 Eylül 2024 23:01
Türkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 19:56
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Fulla Moda Mağduru

İsmail