Harun sonuçtan hiç memnun değil

Franke Ankastre Fırının Kronik Arızaları

05 Ekim 2023 15:20

Franke markası hayal kırıklığına uğrattı!
En iyisi denildiği için paraya kıyıp aldığımız ankastre Franke ürünlerinden fırın 1-2 kez kullandıktan sonra kronik arızalı çıktı.

- Fırın sesli çalışıyordu fan motoru değiştirildi halen ses devam ediyor.
- Saati ileri gidiyordu, değişti şimdi geri kalıyor.
- Gece yarısı kendiliğinden alarm ötmeye başlıyor, evin sigortasını kapatarak susturabiliyorum.
- Işığın duyu kırıktı bantla yapıştırıldı.
- Soğurken fan çok geç duruyor, bir süre sonra tekrar çalışıyordu termostat değişti düzeldi.
- Tava ısınınca deforme oluyor, yerinden zor çıkıyordu değişti.

Tüm bu işlemler için servis 3 ay içinde 7-8 kez onarıma geldi ancak yukarıdaki maddelerden bazıları halen düzelmedi. Her gün farklı bir arıza ile karşılaşıyoruz, daha nelerle karşılaşacağız meçhul.
Gerek servisin, gerekse benim Franke'ye yaptığımız değişim talebi de kabul edilmedi. Fırının değiştirilmesi için daha ne olmalı acaba?

09 Ekim 2023 17:19

Firma şikayetimi umursamadı, aramadı, sormadı. Farklı bir davranış da beklemiyordum zaten, beni yanıltmadılar.

profile profile
05 Ekim 2023 15:41 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

11 Ekim 2023 08:58

Sonuç: Fırını hurdacıya verip güvendiğim, ciddi bir marka olan Siemens alacağım.

Haşim sonuçtan hiç memnun değil

Haşim
03 Kasım 2024 21:57
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
15 Şubat 2024 13:42
Franke Fırın Alt Rezistans Arızası

25 Mart 2024 22:40

16 Eylül 2023 12:43
Franke Müşteri İlgisizliği Ve Teknik Servis Yetersizliği
Franke Müşteri İlgisizliği Ve Teknik Servis Yetersizliği
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
14 Kasım 2023 09:28