Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Motor Sorunu

Sıfır Araçta Motor Sorunu
03 Kasım 2024 20:51

07 HSA 66 plakalı aracımı 11 Eylül'de sıfır olarak Antalya Ford Otokoç bayisinden aldım ama bir ay içinde aracın hataları meydana çıktı. Aracım bir haftadır serviste, araç hızlanınca özellikle spor modundayken 5 dakika sonra hararet göstergesi yükseliyor ve "motor soğutma sıvısı aşırı ısındı, aracı servise götürün" uyarısı veriyor. Servis, motor silindir kapağının değişmesi gerektiğini söyledi. Ben sıfır araçta bunu kabul etmiyorum ve aracımın misli ile değişmesini talep ediyorum.

04 Kasım 2024 15:36 (Şikayetten 18 saat sonra)
04 Kasım 2024 15:43

Aracım zaten 28 Ekim 2024 pazartesi günü Antalya Ford Otokoç yetkili servisine giriş yapmıştır ve halen yetkili servistedir. Bilginize. Lütfen Antalya Ford Otokoç yetkili servisi ile iletişime geçin. Saygılar.

Yorumlar (9)

Fatih

Serkan bey araç değişimi onaylandı yazmışsınız yeni aracı deneme şansınız olduğu teslim alabildiniz mi?

Fatih

Anladım Serkan bey aşağıda değişim talebi onaylandı mı sorunuza verdiğiniz karşılık üzerine sordum. Sanırım ben yanlış anladım para iade talebinizi onayladılar sanıyorum. Umarım faizini de vermeyi kabul etmişlerdir. Kısa sürede tüm sıkıntıların giderilmesi dileğiyle geçmiş olsun

Serkan

Ben para iadesi talebinde bulundum, Ford otosandan para iadesi bekliyorum bir ay olacak neredeyse.

Şikayeti Çözüldü

Serkan Bey, değişim talebiniz onaylandı mı?

Şikayeti Çözüldü

Geçmiş olsun, sizin adınıza sevindim. Yeni aracın size teslimine dair bir süre verdiler mi Serkan Bey?

Evet onaylandı

Merhaba, ben bu araçtan alım sürecindeyim. Bu problem herkeste mi oluyor anlayamadım. Çözüm bulunabilen bir şey mi? Kaporamı yakacağım bu gidişle bana bir yorum yaparsanız çok sevinirim.

Serkan

Araç sahibiyim markadan haber bekliyorum aracın değiştirilmesini talep ettim.

Gökhan
Gökhan

Selam, biz de bu aracı alım sürecindeyiz. Birkaç yerde yazılımını güncellediler, sorun giderildi yazmışlar. Son durumu merak ediyorum.

Sıfır Araçta Motor Sorunu Ve Değişim Talebi

Sedat