İzmir Çetaş Ford Yetkili Servis Sorunu

14 Haziran 2024 21:409.016

2021 Yılında İzmir Otokoç firmasında satın aldığım aracın sağ ön havalandırma menfezi sorunu ile İzmir Çetaş Ford yetkili servisine 28.05.2024 tarihinde randevu alarak gittim. Çetaş müşteri temsilcisine sorunumu ileterek konu hakkında destek istedim. Kendisi yardımcı olarak teknisyen ile birilikte kısa bir test sürüşüne çıktık ve gelem trim sesini kendisi de duydu. Ardından 01.06.24 tarihi için randevulaşarak aracı cumartesi sabahı erkenden servise götürdüm. Öğlen 12 :00 da aracı teslim almaya gittiğim havalandırma menfezini kontrol ettiğimde dönen çerçevenin boşa döndüğünü ve daha parçanın zarar gördüğünü ilettim. Ardından Çetaş İzmir servis müdürünün yanına giderek durumu anlattım. ( 12.12.2024 tarihinde yaptırdığım periyodik bakımda da farklı sorunlar oluşturmuşlardı sineye çekmiştim.) Kendisi insan faktörü nedeni ile hata oluşabileceğini ve normal olduğunu dile getirdi, bende kendisine onarılan bir aracın testi yapılmadan neden müşteriye teslim ediyorsunuz diye sorduğumda net cevap veremedi. Aracı aynı gün teslim alarak eve dönüş yolunda sorunu giderilmediğini ve problemin devam ettiğini gördüm. 04.06.24 tarihinde Otokoç çağrı merkezini arayarak şikayetimi ve aracın garanti kapsamında olduğunu ilettim ve destek olmalarını talep ettim. Uzun beklemeler ve arayıp ulaşamadık şeklinde geçiştirmeler sonrası 12.06.24 tarihinde Otokoç dan H**** hanım aradı ve tekrar durumu kendisine ilettim. Kurumsal firmadan beklentim bana yardımcı olmaları yönünde iken kendisi ne çözüm sunabildi ne konu hakkında yardımcı olabildi. Buradan Otokoç yetkili kişi veya kişilere sesleniyorum. Yaratmış olduğunuz mağduriyetimin ivedi şekilde giderilmesini talep ediyorum. Yapılan onarım sonrası şikayetim devam ediyor ve video kaydını paylaşıyorum.

1 Destek
19 Haziran 2024 09:00 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Ford’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Ford Otosan Çözüm Merkezi temsilcimiz sizinle en hızlı şekilde irtibata geçecektir. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Nedim
21 Haziran 2024 15:35

Merhaba 21.06.2024 tarihi olmasına rağmen tarafıma arayıp dönüş yapan veya destek sunan kimse olmadı. Ford markasına güvenerek satın aldığımız sıfır araç garanti kapsamında olmasına rağmen bu şekilde hizmet alıyor isem garanti sonrası ne olacağı bilinmez.

Nedim
27 Haziran 2024 22:17

Merhaba 27.06.2024 tarihi olmasına rağmen tarafıma dönüş yapan arayıp soran destek olan kimse yok garanti kapsamındaki bir aracım için yaşadığım durumu bu kanal üzerinde iletmeme rağmen ilgilenen kimse yok Ford markasını artık tercih etmeyi düşünmüyorum.

Sıfır Araçta Kronik Sorunlar Ve Yetersiz Çözüm Süreci

13 Mayıs 2025 15:4435.551

İzmir Ford Cetaş bayisinden 31.05.2024 tarihinde sıfır Ford Puma marka araç satın aldım. İlk sıfır araç deneyimim olması...

6 Destek2 Yorum

Ford Servis Arızanın Uzun Sürmesi

2 Ağustos 2024 21:4738.631

"İkame araç sorununu hemen çözen, tamirat ve çalışmaların takibi konusunda müşteri ilişkileri temsilcisi Şerike hanıma çok teşekkürler."

1 Yorum

Tümünü Gör
Ford Courier Aracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Ford CourierAracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Fatih
Ford Transport Aldık Pişmanız!

Ford TransportAldık Pişmanız!

Fuat