Ümit sonuçtan çok memnun

Ford Servis Arızanın Uzun Sürmesi

02 Ağustos 2024 21:47
Ümit'in Teşekkür Mesajı
“İkame araç sorununu hemen çözen, tamirat ve çalışmaların takibi konusunda müşteri ilişkileri temsilcisi Şerike hanıma çok teşekkürler.”

2024 Model sıfır olarak aldığım Ford Tourneo Courier 1.0 Ecoboost aracımı ilk buluşma kontrol bakımı, Çarpışma Önleyici, Yokuş Kalkış Desteği, Fren Titremesi, silecek fıskiyesi hatasıyla 1 hafta öncesinden randevu alarak 31.07.2024 tarihinde İzmir Çetaş Ford Servisine bıraktım. Fakat bugün bakmaya gittiğimde, 2. Gün olmasına rağmen yoğunluk dolayısıyla aracın tam olarak bakılmamış olduğunu gördüm. Aracın daha uzun kalması gerektiğini söylediler ve ellerinde ikame araç olmaması nedeniyle aracımı geri aldım. Çevredeki yakın olan servislerden de aynı cevabı aldım. Aracımı uzun süre bırakamayacağım ve ikame araç bulunmaması dolayısıyla bu sorunlarla aracıma binmeye devam edeceğim.

06 Ağustos 2024 15:33 (Şikayetten 3 gün sonra)
28 Ağustos 2024 20:23

Murat
Murat

3 gündür araçtan bilgi alamıyorum burada kayıtlı bu plakalı araç yok deniyor iletişim numarası servis dahiil geri dönüş yapmıyor

Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Ford Tourneo Courier Yazılım Sorunları

Şükrü
02 Ağustos 2024 11:05
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Km Ford Tourneo Courier Fren Ve Titreşim Sorunları Yaşatıyor

Emin
19 Haziran 2025 00:05

Ford Servisinde Bitmeyen Çile: Aracım Yolda Kaldı!

Kaya
22 Ekim 2024 13:31