Barış sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisinin Aracımla Yaptığı Kaza

Barış
10 Aralık 2023 19:39

Merhaba

23.10.2023 tarihinde yaptığım trafik kazası sonrası tamiratı için aynı gün Malatya Ilıcak Ford Servisine bırakıldı. Bu süre zarfında sürekli servisle görüşülüp aracın durumu hakkında bilgi alınmıştır. 24.11 2023 tarihinde tekrar servisle görüşülmüş olup aracın işinin bittiği arıza lambasının yandığı, nedeninin araştırıldığı söylendi. 30.11.2023 tarihinde yine servis tarafından arandım aracımın test sürüşü esnasında kaza yaptığı sağ kolduk hava yastığının açtığı sağ ön kapının ve sağ iki tekerin zarar gördüğü söylendi. Yine telefonda görüşüldüğü üzere benim mağdur edilmeyeceğim söylendi. 1.12.2023 tarihinde servise gidilip benim bu aracı istemediğim ya emsal bir araç verilmesi veya aracımın değerinde alınması talebinde bulunuldu. Bugün tekrar servisten dönüş yapılmış olup aracımın tamiratının yapılıp verileceği diğer haklarım için Hakem Heyeti'ne gitmem söylendi. Mağduriyetimin giderilmesi için gereğinin yapılmasını rica ederim.

11 Ocak 2024 20:11

23.10.2023 tarihinde kaza yaptım aracım Malatya Ford ılıcak servisine çekildi. 30.11.2023 tarihinde teslim edeceklerdi fakat test sürüşü sırasında aracımın servis tarafından kaza yaptığını ön koltuk hava yastığının açıldığı sağ ön kapının, sağ arka tekerin ve sağ iki jantın zarar gördüğünü beni hiçbir şekilde mağdur etmeyeceklerini söylediler. Ben hava yastığı açmış ikinci defa kaza yapmış aracı satamayacağımı bana emsal bir araç verilmesini ya da değerinde aracımın satın alınması talebinde bulundum ılıcaklar servisi aracımın tamir edip vereceklerini diğer haklarımı yasal yoldan çözmemi istediler. Bende şikayet vara başvurdum Ford genel merkezden beni aradılar aracımın değer kaybının hesaplanıp bana bildireceklerini söylediler. Aracımın değer kaybı kaza yapan Ford ılıcaklar tarafından değerlendirilip 30000 gibi bir fiyat belirtildi bende değerin düşük olduğunu düşündüğüm için itiraz ettim. İtirazımdan dolayı tamir sürecinin uzatıldığını düşünüyorum. 12.01.2024 tarihinde teslim edilecekti. Telefonuma bakılmadığı için servise gittim bu defa da bana 16.01.2024 tarihinde teslim edeceklerini söylediler. Sebep olarak hasarlı olan lastiğin aynı markasını bulamadıklarını farklı lastik takacaklarını diğerlerini de benim değiştirmem söyledi. Bunun üzerine mağdur olduğumu ikame araç talebinde bulundum red cevabı aldım. Aracımın değer kaybının tarafsız bir ekspertiz tarafından hesaplanıp ödenmesi ve aracımın en kısa zaman da tamir edilip teslim edilmesi konusunda yardım bekliyorum.

11 Ocak 2024 20:00

11 Aralık 2023 10:13 (Şikayetten 14 saat sonra)

Öznur
03 Ekim 2024 15:19
Ford Servisinde Uzayan Bekleyiş: Mağduriyetimiz Artıyor
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Coşkun
29 Mayıs 2024 21:37
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
19 Eylül 2024 17:50
"Teşekkür ederim"
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
24 Temmuz 2024 12:34
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Emin
01 Kasım 2023 14:57