Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisi Garantili Olan Aracımı Onarmıyor

05 Nisan 2024 16:47

Ford Custom aracımı 15 ay önce Akoto Ford Balıkesir bayiden sıfır aldım. Birkaç gün önce aracın direksiyonu ağırlaştı. Ford Muslubaşlar Bandırma Servise bıraktım. Birkaç gün sonra servisle iletişime geçtim, parça beklediklerini söylediler. Direksiyon desteği arızası. Yani direksiyon kutusu arızalanmış. Garantiden yapılacağını söylediler ve bununla ilgili SMS gönderdiler. Ertesi gün garantili olmasına rağmen kaskodan yapmayı teklif ettiler, bende kabul etmedim. Daha sonra direksiyonu çevirmişsiniz gibi saçma sapan bir bahane üreterek garantiye sokmamak konusunda ısrar ettiler. Bende telefonu kapatıp müşteri hizmetlerini arayıp sorunun çözülmesini talep ettim. Servis bana ikame araçta vermedi, bütün işim aksadı ve mağdur oldum. Bu mağduriyetimin ve problemin ivedi bir şekilde çözülmesini talep ediyorum. Çözülmez ise hakkımı hukukta arayacağım. Faturam ve garantisi mevcut olan aracım için hakkımı arayacağım.

05 Nisan 2024 17:33 (Şikayetten 45 dakika sonra)
05 Nisan 2024 17:39

Garantisi devam eden aracımın arızasının ivedi bir şekilde giderilmesini istiyorum. Bayram tatilinde araçsız kalırsam ayıp, yazıklar koskoca Ford'a!

06 Nisan 2024 18:56

Beni çözüm üretmek için hâlâ kimse aramadı.

06 Nisan 2024 21:01

Bu arada aracımı aldığımdan beri yaşadığım ve devam eden arızaları da bildirmek istiyorum. Camlar en ufak sıvı temasında (yağmur ya da su tutma) silkeleniyor Ön kol dayama sallanıyor Android Ekran sürekli donuyor Arka koltuklar çok ses yapıyor Debriyaj pedalı çatırdıyor Ani kalkışlarda ve yokuş yukarı kalkarken arka alt taraftan çat diye ses geliyor Sürgülü kapı zor açılıyor Aracın içeriye aldığı motor sesi gittikçe artıyor Aracın motoru gün geçtikçe sesli ve titreşimli çalışmaya başladı Koltuk süngerleri çabuk yıprandı, ilk günkü konforu kesinlikle yok Sonunda Direksiyon desteği arızası

08 Nisan 2024 12:57

Bu videodan sonra ek bulgu tespit ettik dediler.

23 Nisan 2024 11:12

Muslubaşlar Ford servisi aracımı hâlâ teslim etmedi. Aracımın garantisi devam ettiği halde, parça değişimi için kaskomu bozdurdular ve kağıt imzalattılar. Şimdi de değişim yerine parça tamir olacak diyorlar. Ben böyle rezillik görmedim. İkame aracı kasko temin etti 7 günlük. Bugün ikame aracın günü doldu. Aracım en az 10 gün daha serviste kalacak ve Ford Muslubaşlar bana ikame araç vermiyor. Sürekli süreci uzatıyorlar. Mağduriyetime çözüm bulan yok. Rezillik.

27 Nisan 2024 11:55

Aracımı hâlâ teslim etmediler. İkame araçta temin etmediler. Mağduriyetim devam ediyor.

03 Mayıs 2024 19:09

Son gelişme şu ; Arıza yazılımsalmış, yani elektronik. Haklı olduğum başından beri belliydi. Bunca zararı kim karşılayacak?

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Ford Sıfır Aldığım Aracımda Şanzıman Yağı Olmadığı İçin Dişli Kırdı

Emrah
15 Mart 2024 15:02

Ford Garanti Servisinin İlgisizliği ve Hatalı Arıza Yönetimi

Tc Birkan
20 Temmuz 12:06

Çiğdem
02 Ekim 2024 14:44
Atila sonuçtan hiç memnun değil

Atila
01 Temmuz 2024 05:29