Zafer sonucu yetersiz buldu

Ford Kuga 800 Km Olmadan Araç Hararet Arızası Veriyor

Zafer
25 Ağustos 2024 02:05

Yaklaşık 1 ay önce Çorum Ford Evlüce bayisinden Ford Kuga 1.5 186 bg benzinli araç aldım. Bayiden çıkar çıkmaz park sensörü hata verdi, 2 gün sonra yaptılar. Araç 800 km olmadan hararet arızası verdi. Ford kendisi arayıp aracın arıza verdiğini ve bu durumda servise çekilmesi gerektiğini söylediler. 1 haftadır serviste araç ve aracın arızası hala tespit edilememiş. 0 araç aldım ki herhangi bir problemle karşılaşmamak için ama 25 gün bile aracıma binemedim. Servis aracın ne zaman teslim edileceğini bile tahmin edemiyor.

profile profile profile
27 Ağustos 2024 00:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Fatih
Fatih

İyi günler Son durum nedir araçlarınızda servisler nasıl neticelendirdi?

Burak
Burak
Şikayeti Çözüldü

21.08.24 tarihinde yeni Ford Kuga 2024 st Line aldığım araca 10 gün binemedim, 120 km den sonra sogutma sıvısı aşırı sıcak uyarısı veriyor, çözümde yok, araç serviste, ikame araçta yok, perişan olduk, servisten gayri resmi bir yorum yapıldı, Avrupa da bu araçların silindir kapakları değişiyormuş, bizde bekliyoruz... Bu arada silindir kapağı TR stoklarında yokmuş

Ahmet

Selamlar Ford Kuga zede aynı sorun benimde başımda bela 05/08/2024 tarihinden bu yana aracım serviste hala çözülemedi Ne sorunu cozebiliyolar ne de değişim talebini yerine getiriyorlar vay bizim halimize

Murat
Murat
Şikayeti Çözüldü

Bende 23.07.2024 tarihinde Kdz Ereğli Azim otomotiv'den aldığım Kuga st Line X aracımı 20.08.2024 tarihinde motor soğutma suyu sıcak uyarısı nedeniyle servise götürdüm. Bana ikame araç olmadığı için 23.08.2024 tarihinde gelmemi söylediler. Ancak 23.08.2024 tarihinde aracımı servise bıraktığımda ikame araç alamadım. Bugün 1 hafta oldu aracım hala yapılamadı ne zaman yapılacağı belli değil ve ikame araç hala verilmedi. Ford Türkiye sadece Kdz Ereğli şubesini savunmakta ve bahaneler üretmekte. Ben müşteri olarak bu aracı alırken nasıl bahane üretmemiş ve gerekli ücreti peşin ödemişsem sizde Ford olarak bahane üretmeyin ve sorumluluklarınızı yerine getirin. Kuga 2024 zedelere selam olsun. Sayımız çok emin olun.

Nadir sonuçtan hiç memnun değil

Ford Kuga İle Sürekli Arıza Ve Yüksek Servis Masrafları

Nadir
16 Ekim 2024 12:12

Fuat
17 Mayıs 2025 16:54
Sıfır Araçta Bitmeyen Motor Arızası Ve Çözümsüzlük
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Büyük Motor Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

05 Şubat 2025 16:24