Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Car Play Android Mirror Özelliği Çalışmıyor.

13 Ağustos 2024 17:42

Ford Focus 2024 model Android Car Play'de, mirror ekran yansıtman özelliği çalışmıyor. 1 ay kadar önce A****** Ford servise gittim. Bir yazılım reseti yaptılar sorun düzeldi. Fakat 1 ay sonra tekrar eski haline geldi ve mirror çalışmıyor. Servislerde bu konuda da pek bilgili değil gibi. Sorunumuza acil çözüm rica edeceğiz. Sonuçta sıfır araba alıp bu sorunun çözülüp sonradan tekrarlaması pek anlaşılır değil.

14 Ağustos 2024 12:08 (Şikayetten 18 saat sonra)
15 Ağustos 2024 13:46

Değerli Ford firması yetkilisi, Çağrı Merkezinize başvuru yaptığımı bende biliyorum. Sorunumu çözebilecek bir yanıt verebilseydiniz daha çok memnun olurduk.

Burak
Burak

Bu yazılım 1 yılı aşkın bir süredir bekleniyor. Ford Amerika'ya mail atarak sesimizi duyurabiliriz. Ben öyle yapacağım, yoksa Ford Otosan'ın umursadığı falan yok

Turgay
Turgay

Bu konuda hepimiz bir cevap bekliyoruz

Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Android Ekranında Sürekli Bağlantı Sorunu Ve Servis Yetersizliği

Haydar
28 Nisan 2025 19:49
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Car Play Sorunu

Hüseyin
31 Temmuz 2024 19:18
Mehmet sonuçtan çok memnun

2023 Ford Focus Active Navigasyon Problemi

15 Ekim 2023 23:27
"Aranarak sorunun Android kaynaklı olduğu bilgisine ulaştıklarını söylediler. Gerekli ayarları yaptım sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Ama diğer mağdurların da bu ayarlara ivedilikle ulaşması gerekir. Telefonunuzdan ayarlar-uygulamalar ( ı yönet) e gidin. Android auto yu bulun. Konum iznini kapatın. Sorun haritalar ve aanın aynı anda konumu kullanmasından kaynaklı."