Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Car Play Sorunu

31 Temmuz 2024 19:18

Nisan 2024 de aldığım Ford Focus marka araba aldığım günden beri kablosuz car Play e bağlanmıyor. İlk aldığım gün bağlandı daha sonraki gün ve günümüze kadar kablo ile bağlanmak zorunda kalıyorum. Milyonlarca lira verip kalite diye satın alıyoruz kalitesiz bir şey para verdiğiniz ortaya çıkıyor. Defalarca aramama ve servisi bilgilendirmeme rağmen çözüm üretilmiyor. Yazılım güncellemesi ile düzeleceğini söylüyorsunuz ama yazılım ne zaman güncellenecek önümüzdeki 10 yıl içinde mi yoksa 5 yıl içinde mi yoksa daha uzun sürede mi. Kısacası Ford servis ve müşteri hizmetleri çözüm odaklı değil sorun odaklı. Çözülmüyor sorun.

01 Ağustos 2024 16:42 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

03 Ağustos 2024 21:25

Markanıza göstermiş olduğum ilgiden pişmanım o yüzden size teşekkür edemiyorum bu kötü kalite arabayı satışa çıkardım woswagen alacağım en azından satış sonrası hizmet ve kalite daha iyi

09 Ağustos 2024 23:37

Markanıza göstermiş olduğum ilgiden pişmanım o yüzden size teşekkür edemiyorum bu kötü kalite arabayı satışa çıkardım Volkswagen alacağım en azından satış sonrası hizmet ve kalite daha iyi

Turgay

Şikayetimi 1 buçuk sene sonunda kendim çözdüm. Bu süreçte Ford servisi sağ olsun hiç yardımcı olmadı. Direk yeni yazılım yok dediler. Sorunu bile dinlemediler. Kendim deneme yanılma ile sorunun çözümünü buldum. Arabaya bindiğimde telefonum evin internetine bağlı kalıyordu. Araçta Android auto için Wi-Fi ye bağlanmaya çalışıyor. Bu esnada bir çakışma oluyor ve sistem güvenlik olarak kendini kitliyormuş. Fabrika ayarlarına dönmedende duzelmiyordu. 1. Çözüm arabaya bineceğim zaman evin internetini kestim ve arabayı öyle çalıştırdım. Kesin çözüm olarak da Samsung telefonlarda rutin bölümde eğer Android auto çalışırsa Wi-Fi yi kapat - aç şeklinde rutin oluşturdum. Bu şekilde problemimi çözdüm. Umarım size de faydası olur.

Hüseyin

Ben sonunda ayıplı ürün için ihtar çektim gelip arabayı aldılar 2 gün kaldı şimdi her şeyi düzgün çalışılıyor 🧐🤣

Burak
Burak

Bu yazılım 1 yılı aşkın bir süredir bekleniyor. Ford Amerika'ya mail atarak sesimizi duyurabiliriz. Ben öyle yapacağım, yoksa Ford Otosan'ın umursadığı falan yok

Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Android Ekranında Sürekli Bağlantı Sorunu Ve Servis Yetersizliği

Haydar
28 Nisan 2025 19:49

Ford Focus Apple Car Play Bağlantı Sorunu

04 Mayıs 2024 02:08
Ford Focus Apple Car Play Bağlantı Sorunu
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

2024 Ford Focus CarPlay Kablosuz Bağlantı Sorunu

06 Ağustos 2024 20:37