Mehmet sonuçtan çok memnun

2023 Ford Focus Active Navigasyon Problemi

15 Ekim 2023 23:27
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Aranarak sorunun Android kaynaklı olduğu bilgisine ulaştıklarını söylediler. Gerekli ayarları yaptım sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Ama diğer mağdurların da bu ayarlara ivedilikle ulaşması gerekir. Telefonunuzdan ayarlar-uygulamalar ( ı yönet) e gidin. Android auto yu bulun. Konum iznini kapatın. Sorun haritalar ve aanın aynı anda konumu kullanmasından kaynaklı.”

15 Eylül'de teslim edilen, sıfır olarak aldığım 2023 Model Ford Focus 1.0 Ecoboost Active stil manuel aracımda Android Auto'ya bağlandığımda 13 inç ekranlı navigasyonu yolu sürekli şaşırıyor. Farklı telefonlardan bağlandım ve sonuç değişmedi. Aracı servise götürmedim çünkü sonuç alamayacağım aşikar. Kronik sorun olduğu belli. Sürekli GPS sinyali kayboldu uyarısı verip saçma yollara yönlendiriyor. Boş arazide gösteriyor arabayı.

USB kablolu da bağlandım kablosuzda sonuç değişmedi. Belki 2-3 dak doğru gösteriyor. Sonra hatalı göstermeye devam ediyor. Arabadan çıkan kılavuz zaten araca ait değil. Sync 3 anlatıyor. Sync 4 ü nasıl kullanacağımızda belli değil. Yazılımla düzelecekse nasıl yazılımı güncelleyeceğiz bilemiyorum. Fordpass e plaka kaydetmeye çalışıyorum. Kayıt edemiyor. Aracı satmadan büyük yazılım hatası nasıl olur. Anlamak mümkün değil. Ya yazımla da düzelmezse ne yapacağız. Sadece müzik dinletmek için mi 13 inç ekran konuldu bu arabalara. Otomatik 444'lü numaramızı arayın demeyin, ciddi bir cevap verin.

profile profile
16 Ekim 2023 13:45 (Şikayetten 14 saat sonra)
02 Kasım 2023 17:52

Merhabalar aracım 1.5 dCi 8 ileri oto. Aktive X 2 gün oldu alalı sıfır aksam gösterge panelinde geç başlama yandaki emniyet kemeri takili ses yok ama ekranda takılmamış görünüyor sinyal verdim direk yanıyor araç gidiyor el freni aktif diyor yani çok yavaş hareket ediyor donuyor ekran başına gelen var mı? Bilgi verirseniz teşekkür ederim

Ayarlar vb. Gibi sağdaki menülerin birinde sıfırlama seçeneği var. Deneyin

İzzet sonucu yetersiz buldu

Ford Focus Titanium X İle Android Auto Sorunu

İzzet
26 Ekim 2023 15:36
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Ford Aracımda Navigasyon Problemi

Onur