Olgu
09 Mayıs 2024 16:09

Merhaba,
09/05/2024 tarihinde Acamar Ford Yetkili Servisinde direksiyon kapağında soyulmalar ve deformasyonundan dolayı saat 10:00'a randevu aldım. 10:00'daki randevumda aracım 11:30'da incelemeye alındı. Aracımın 24/11/2024 tarihine kadar garantisi olmasına rağmen görselde ilettiğim gibi soyulmaları dış etken kaynaklı olduğunu düşündükleri için garantiye öğleden sonra 13:30 da başvuru yapacaklarını ilettiler. 1.5 saat öğle arası bekledim. Garantiye başvurulmadı! Otokoç yetkili servisler ile dış etken kaynaklı olabilecek sorunlarda garantiye başvurulmaması gerektiğini çalışan arkadaşlar iletti. Ayrıca "Ön göğüs güneş yanığı dahi olsa garantiye başvuru yapılmayacak mı? " soruma "evet garantiye başvuru yapmıyoruz" şekilde dönüşleri oldu. Garantim olmasına rağmen her gün kullandığım aracımın direksiyonundaki soyulmaları ve deformasyonu, neden garantinin karşılayıp karşılamadığını sorgulamak için bile garantiye başvurulmuyor? Araç alımlarında bütün prosedürler hızlıca ilerler iken, neden yetkili servislerde süreçler için araç sahipleri işin peşinde koşuyor? Oturup bütün prosedürleri ezberleyip yetkili servise bu şekilde mi gidilmeli. Bir önceki aracıma istinaden Ford'u çok beğenmiştim, taa ki verilmiş garanti haklarımı bayiliklerden dolayı kullanamayana kadar.

09 Mayıs 2024 16:21 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Kadir sonuçtan memnun

13 Günde Tükenen Balatalar Ve Eksik Hizmet

Kadir
17 Ocak 2025 17:40
İslam sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çilesi

İslam
29 Kasım 2024 16:49
sifir-aracta-bitmeyen-sorunlar-ve-servis-cilesi-2.pdf
sifir-aracta-bitmeyen-sorunlar-ve-servis-cilesi-1.pdf

Ford Focus Sıfır Araç Kusurlu!

Veyselkarani
08 Haziran 2024 12:33
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Serviste Günlerce Bekleyen Aracımın Arızaları Giderilmedi

Kamil