Uğur sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 01:06

Ford Focus Titanium X 2023 model aracımızda Sync4 CarPlay uyumsuzluğu dolayısıyla navigasyon kullanımı neredeyse imkansız hale geldi. Konu ile ilgili aracı satın aldığımız Bursa Nilüfer Otokoç ve İstinye Otokoç ile defalarca görüşmemize ve Temmuz ayında yeni yazılım ile sorunun çözüleceği bize söylenmesine rağmen Eylül 2024'te hala sorun çözülmüş değil ve biz İstanbul trafiğinde navigasyon kullanamıyoruz. Asıl üzücü olan, bize hala sorunun ne zaman çözüleceğinin söylenmemesi ve düzgün bir iletişim kurulmaması. Satış esnasında bu sorunun olduğunu bilmelerine rağmen müşteriyi bilgilendirmiyorlar, bu aslında resmen ayıplı mal satmak. Çaresizlikten artık Şikayetvar'da çözüm arıyoruz. Bu sorunun yeni Focus ve Kuga'larda olduğunu biliyoruz, lütfen almadan önce siz de özellikle iPhone kullanıyorsanız sorgulayarak alın.

16 Eylül 2024 08:53 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

31 Ekim 2024 15:08

Görüşlerimizi ekiplerle filan paylaştığınız yok. 2024 yılında Focus, Kuga ve Courier alan müşterilerin hepsinde sorun var ve siz bunu umursamıyorsunuz. Arayan soran da yok, çünkü o kadar çok araçta bu sorun var ki çözüm de bulamadığınız için sessiz sessiz bekliyorsunuz. Ayıplı mal sattınız bize ve malın arkasında durmuyorsunuz. Yazıklar olsun

Uğur

Aynı araç aynı sorun bende de var navigasyon Android otoda sapıtıyor problemi çözebildiniz mi bilgi verirseniz çok sevinirim

Uğur

Android autonun konum iznini kapatıp dener misiniz? İOS da böyle bir ayar yok ama androidde söylediğim yöntem işe yarıyor diye duymuştum

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Navigasyon Problemi

Sercan
05 Ağustos 2023 10:12

Hilmi
12 Ekim 2024 18:39
Celalettin sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Tablet Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Celalettin