Senol sonuçtan hiç memnun değil

Ford Courier Şasi Numarası Okunmama Sorunu

Senol
20 Kasım 2024 00:26

2014 model Ford Courier marka aracımın şasi numarası okunmuyor. 10 yaşındaki bir aracın şasi numarasının nasıl okunamaz? Üstelik koltuğun altında. Evet, muayeneye götürdüğümde aracın şasi numarası okunamadığı için ağır kusur olarak değerlendirildi ve muayeneden geçemedi. Tüvtürk de sorumlularda bütün fordlarda aynı problem kronik diyorlar. Ford marka araçların genetik bir sorunu olduğu söyleniyor. İstasyondaki çalışanlar da aynı şeyi söylediler. Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum, şimdiden teşekkürler. Koskoca Ford böyle bir hatayı yıllardır nasıl düzeltemez hayret. Bu yüzden boşuna hem zaman hem de para kaybı yaşayacağım. Tabanı bir de süngerle kaplamışlar. Sünger zamanla terler ve oksitlenmeye (paslanma) neden olur. O kadar araç üret gel bunda sınıfta kal.

21 Kasım 2024 10:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

Senol
08 Aralık 2024 12:54

Bir işe yaramıyor, insanla maytap geçer gibi makine mühendisler odasına gideceksiniz diye salakça yol tarifi yapıyorlar. Bana yol değil sonuç lazım ben mağdurum

Önder

Vallahi dayı benim araçta 2014 Courier şasi numarası cam gibi okunuyor bugüne kadar da hiç kimseden de böyle bir şikayet duymadım sana aracı cenç itelemiş olmasınlar

Habibe sonuçtan çok memnun

Ford Courier Aracın Şasi Numarası Okunamadı

Habibe
08 Aralık 2023 19:28
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ford Tourneo Courier: Şasi Numarası Sorunu

04 Kasım 2024 22:46