Ford Courier Klima Fan Düğmesi

Alihan
19 Şubat 2024 22:23

Courier Titanium Plus model aracımın klima kontrol panelindeki fan düğmesinin merkezi kısmı düştü. Trim parçaları kalitesiz görünüyor; bu şekilde bir düğme tasarımı yapılması doğru değil. Sonuçta, klima fan düğmesi sıkça kullanılan bir parça. Daha önceki Courier Titanium modelinde de aynı problemle karşılaşmıştım. Ford markasına yakışmayan durumlar bunlar. Küçük detaylar bile rahatsız edici olabiliyor.

20 Şubat 2024 14:21 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

Mehmet sonuçtan memnun

08 Şubat 2025 21:28
"Ford servisleriyle yaşadığım olumsuz deneyim beni hayal kırıklığına uğrattı. Aracımla ilgili çözüm bulunabilecekken, dışarıda müdahale ettirdiğim gerekçesiyle destek sağlanmadı. Bu durum markaya olan güvenimi zedeledi. Ancak müşteri temsilcisinin ilgisi ve profesyonelliğinden son derece memnun kaldığımı belirtmek isterim; kendisinin bu süreçte bir destekleri ve ilgisi için teşekkür ederim."

Ford Araçlarda Partikül Filtre Sorunu

Tc Kazım
15 Ocak 2025 23:24
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Ford Focus'ta Klima Arızası ve Servis Randevusu Gecikmesi

Okan
20 Ağustos 2025 16:31
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Ford El Freni Mekanizma Basitliği

Birol