İnanç sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 23:10

FLO Ayakkabıcılıktan internet uygulaması üzerinden 11.11 kampanyası kapsamında 1 alana 1 bedava kampanyası ile almış olduğum ayakkabıların internet, ayakkabı kutusu ve ayakkabı içindeki etiketlerde bulunan cm kısmında farklılık bulunmaktadır.

13 Kasım 2024 23:18

FLO ayakkabıcılıktan İnternet uygulaması üzerinden 11.11 kampanyası kapsamında 1 alana 1 bedava kampanyası kapsamında almış olduğum ayakkabıların İnternet, ayakkabı kutusu ve ayakkabı içindeki etiketlerde bulunan cm kısmında farklılık bulunmaktadır. Buna istinaden ayakkabıları değiştirmek maksadıyla müşteri hizmetlerini arayarak değişim yapmak istediğimi belirttim. Aldığım cevap FLO mağazalarında değişim işlemi yapabileceğim şeklinde oldu. İkametime en yakın Tarsus tarsu AVM FLO mağazasına gittim. Mağazada almış olduğum ürünlerin stoğunun olmadığı, bu yüzden yapmış olduğum ödeme tutarı kadar değişim yapılabileceğini söylediklerinde bunu kabul etmeyeceğimi böyle bir durum olması halinde 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanamamış olacağımı 2 adet ayakkabıyı verip yerine aynı marka başka model iki ayakkabı almak istediğimi beyan ettiğimde bunun yapılamayacağını üzerine ödeme yapmam gerektiğini bildirdiler. Aynı model için Stoklara baktıklarında Antalya /Malatya/Kırşehir gibi illerde bulunduğu bilgisine ulaştık. Buradan isteyin dediğimde farklı mağazalardan isteyemediklerini söylediler. Bu kapsamda; 3 farklı cm ölçüsünün olması, 2 ayakkabıyı aynı marka farklı model 2 ayakkabı ile değiştiremek ve en önemlisi farklı şehirlerdeki var olan stoklara ait malzemenin istenmemesinden dolayı tüketici mağduriyetim mevcuttur. Mağduriyetimin giderilmesi maksadıyla birinci öncelik olarak stoklarda bulunan farklı şehirlerden istenerek adresime gönderilmesi ikinci öncelik olarak 2 ayakkabının aynı marka farklı model 2 ayakkabı ile değiştirilmesini talep etmekteyim.

14 Kasım 2024 09:47 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

19 Kasım 2024 13:06

19 kas 24 saat 1100 saatinde FLO müşteri temsilcisi tarafından arandım. Gitmiş olduğum mağazada stok bulunmaması sebebiyle değişim yapamadıklarımı ısrarla iade etmemi iade ettiğim takdirde %50 indirim kodu verebileceğini söyledi. 2 adet ayakkabı olduğunu söylediğimde tek ayakkabı görseli olduğunu söylediğinde isterse diğerinde çekebileceğimi söyledim her ikisini de iade edersem ettikten sonra indirim kodu tanımlaması için talepte bulunmam gerektiğini söylediler bu durum mağduriyetimi gidememektedir.

19 Kasım 2024 13:08

Talep etmiş olduğum şekilde aynı marka farklı model 2 ayakkabı değişimi yapılmamakta veya stokta bulunan aynı model ayakkabıları farklı şehirlerden talep etmemektedirler

13 Mayıs 2025 08:48
Kampanyadan Alınan Ayakkabının Satış Sonrası İptal Edilmesi

02 Eylül 2024 10:47

06 Aralık 2023 17:38
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 06:57
FLO Mağazasında Değişim Kabusu
Sami sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2025 11:53

FLO Ayakkabı Kategorileri