İdris sonuçtan hiç memnun değil

Fissler Conta Parası Haksızlığı

Fissler Conta Parası Haksızlığı
25 Eylül 2024 14:49

Tavsiyeden dolayı ailemden 5 kişiye emsalinden fazla paralar ödeyerek Fissler tencere aldım. Ürünü 3 ay gibi kısa bir süre kullanmama rağmen kapak fırlaması yaptı. Servis ile görüşünce kapakta plastik contanın yırtılmış olabileceğini söyleyip kullanıcı hatası dedi.

Ürünün Maximum noktasını geçmeden koymuştuk ama kemikli ette yarıya kadar olması lazım dedi fakat bu uyarı şimdi yapılıyor. Ve biz yarıyı bile geçirmemiştik. Sorunu çözmek adına bunu da kabullendik bizim kısmetsizliğimiz olabilir dikkat edelim dedik. Servisin vermiş olduğu numarayla irtibata geçince şoku yaşadık. Uzun ömürlü vb. Sebeplerle tavsiyeyle aldığımız üründe firma 22 cm plastik conta için 580 lira ücret talep ediyor. Eve gelip servis hizmeti yok.

Herhangi bir personel gelip de bir işlem yapmadı. Basit hiçbir ekstra özelliği olmayan bir conta için 580 lira sizce de insafsızca bir fiyat değil mi? Yetkili servis pahalı olur bunu biliyoruz ama bu bambaşka bir boyut. Alırken zaten emsalinden 2.5 kat fazla verdiğim bir üründe ilk basit sorunda bu şekilde fahiş fiyat ödeyeceksem bu haksızlık değil midir?

Conta ücreti ucuzdur diye itiraz etmediğim süreçte resmen yetkili servisin haksız fiyat uygulamasına maruz kalıyoruz.

En azından belki farkındalık olur. Yazık insanlar bu kadar kolay para kazanmıyor. Basit 22 cm'lik bir plastik parça için. Çelik kapak olur. Ayarlı düğme olur yani olabilecek en basit parçada en yüksek ücret belki 1 poşet conta ücreti almak nedir.

Sizden makul çözüm önerileri ve müşteri memnuniyeti için gayret göstermenizi bekliyoruz. Ben bir öneri ile 5 adet aldım. Hiçbir reklam bunu sağlamazdı.

İşin kötüsü 2. Tencerede de aynı sorun var. Bu kadar basit bozulan bir parça uzun süre garanti veren bir tencereye yakışıyor mu. Hadi parçanın doğası gereği oluyor diyelim zaten yüksek bedel ödenen bir tencereden 1 conta için 100 conta parası almak nasıl bir müşteri memnuniyeti politikasıdır?

25 Eylül 2024 14:59 (Şikayetten 9 dakika sonra)
26 Eylül 2024 11:49

Bir önceki sizin tabirinizle kalitenizde ve fiyatınızda 13 sene kullandığım tenceremde bunlar olmazken hiçbir şekilde sınır aşmadığım 2-3 kere makine görmüş tencerenizde tüketiciye üsten bakan ifadelerle cevabınız da firmanızın kalitesini gösteriyor. Fiyatlarınız Avrupa standartlarında onu biliyoruz. Fakat nasıl bir conta Avrupa da bu fiyata veriliyor garip. 1 Euro'luk plastik contayı 10 euro bile deseniz istediğiniz parayı karşılamıyor. Hızlı cevap ilginizi değil kopyala yapıştır ile süreci nasıl yönettiğinizi gösteriyor. Son kısımda saygılarımızla yazmışsınız ama size olan tüm saygımı ve ilgimi kaybettim. Neyse her platformda yaşadığım deneyimi anlatayım siz de bu şekilde cevaplar verin ki bu ürünü kullananlar başlarına gelecek en ufak bir sorunda nasıl bir cevap alacaklarını görsünler.

04 Mart 2024 16:36
Fissler Kalite Beklentisi Ve Servis Ücretleri
Fissler Kalite Beklentisi Ve Servis Ücretleri
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Selman
26 Ekim 2024 12:09

Meris
12 Temmuz 2024 10:47

Sinem
22 Nisan 2024 15:57
Basak sonuçtan hiç memnun değil

Basak
26 Nisan 2025 22:18