File Market'te Şaşırtıcı Açılış Saati Değişikliği Ve Müşteri Mağduriyeti!

12 Kasım 2024 11:58

Uzun zamandır File Market müşterisiyim. Her ay 20-25 bin TL'lik harcama yaparım. Pendik Kurtköy Yenişehir bölgesindeki 4 File Market'ten sürekli alışveriş yaparım. Bu 4 marketten biri olan Osmanlı Bulvarı'ndaki Lens Yaşam Merkezi'nin yanında bulunan File Market'te bu sabah yaşadığım bir olay beni çok üzdü. Bu olaydan sonra File Market benim için tamamen bitmiştir. Uzun süre perakende sektöründe yöneticilik yapan biri olarak yaşadığım talihsiz olayı paylaşmak isterim.
Bahsettiğim şube yıllardır sabah 8.00'de marketi açar ve unlu mamulleri başta olmak üzere erken saatte müşterilerine hizmet verirdi. Bu sabah 8.20'de markete gittim ancak marketin henüz açılmadığı söylendi. Nasıl olur dedim, yıllardır ekmek alırım bu saatlerde. Bir ekmek alıp çıkacağım dedim. Ben '8 km yolumu uzattım, trafiğe girdim sırf sizin ekmeklerinizi seviyorum diye' dedim. Sorayım dedi. Gidip geldi. Açamıyoruz dedi. Esmer, 20 yaşlarında bir genç idi. Oysa kasiyer ve personeller hazırdı. Yazıklar olsun. Oraya kadar gelmiş müşteriniz. Pat diye saatleri değiştiriyorsunuz ve bu değişimden mağdur olan kişiyi de geri çeviriyorsunuz.
Ben bu saygısızlığı affetmeyeceğim. Benim için File Market bitmiştir. Saat politikasından dolayı değil, oraya kadar gelmiş müşteriyi 10 dakika bekletmek istediğiniz için bitmiştir.
Yazıklar olsun.

Kutay sonuçtan hiç memnun değil

File Market'te Şiddet Ve Saygısızlık: Ailemle Güvende Değilim!

29 Ekim 2025 14:52

File Market Çalışma Saatleri Ve Çalışanların Saygısızlığı

22 Mayıs 2024 10:17

02 Mayıs 2024 20:20
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

File Market Personelin Hakaret İçeren Davranışı Ve Market Politikası Mağduriyeti

12 Mayıs 2025 09:26
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Kasap Reyonunda Satılan Etlerin Kalitesi Ve Mağaza Yönetiminin Tutumu Hakkında Şikayet

03 Haziran 2025 16:16