Sefa sonuçtan çok memnun

Fibabanka Şifre İşlemleri

22 Haziran 2023 22:46
Sefa'nın Teşekkür Mesajı
“İlgiden dolayı teşekkür ederim.”

Vatan Bilgisayar'dan aldığım 10 taksitli cep telefonu için 7 taksitimi her ay 15 gün önceden ödedim. Son 3 taksitim kaldı ve şifremi unuttum. Çipli kimlik kartı ve yüz tanıma ile sisteme giremedim. Önceden sakalım yoktu, şimdi sakallıyım. Fibabanka dan şifre almak için, sakalımı mı keseyim?

Diğer banka hesaplarımızda şifre unuttuğumuz zaman mail adresimize şifre gelir olay çözülür. Bu Fibabanka da müşteri temsilcisi ile görüştüm, çok kibar ve yardım etmek isteyen bir hanımefendiydi.

3 saniyede SMS ile gelen şifreyi banka ekranına yazmamı isteyen sisteme ayak uyduramadım. 62 yaşındayım. Fiba banka yetkilileri sakın tekrar arayıp yatırım hesabımı size taşımamı teklif etmeyin.

22 Haziran 2023 22:51 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba Sayın Sefa O. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Sefa
24 Haziran 2023 22:29

3 gün oldu Fibabanka dan iletişime geçen olmadı, SMS geldi kredili mevduat faizini % 1,91 gecikme faizini % 2,21 yapıyorlarmış. Hani şifresini unutan ve yüz tanımayı benim gibi geçemeyenler ödeme yapamasın aylık baz da bu müşteriden faiz alalım diye düşünüyor olabilirler. Bu arada 2 gündür yüz tanımayı halen geçemedim. Yakınlaştır, uzaklaştır maymuna döndüm, bu arada sistem belki beni tanır diye sakalımı da kestim. Fibabanka bahçende ot bitmesin çöller de susuz kalasın inşallah.

Sefa
26 Temmuz 2024 20:24

İlgiden dolayı teşekkür ederim.

Fibabanka'nın Karmaşık Uygulaması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

Müslüme
24 Şubat 15:11