Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Yağ Bakım Şikayeti

Sadık
15 Aralık 2023 18:11

1.3 dizel 2021 model Egea aracım var ve şu an 53 bin km'de. Garantisi devam etmektedir. Bütün bakımları zamanı geldiğinde serviste yapılmış olan aracı ikinci el olarak aldım. İki gün önce yağ lambası ikaz vermeye başladı ve ekranda 'motor yağını değiştiriniz' uyarısı çıkmaya başladı. Aracın periyodik bakımı 60 bin km'de yapılması gerekiyor. 48 binde Esenler Gürses'te yağ bakımı yaptırdım. Bir yıl ve 60 bin km dolmadan yağın viskozitesinin düştüğü ve bunun kullanıcı kaynaklı olduğu belirtildi. Ücret talep edildi. Aracımın garantisi devam etmekte olup, bu arızanın garanti kapsamında yapılamayacağı ifade edildi. Daha sonra TOFAŞ Genel Müdürlüğü ile iletişime geçerek durumu anlattım. Geri dönüş alarak kullanıcı kaynaklı olduğu tekrarlanarak, aracın kısa mesafe kullanımından dolayı bu tür bir arızanın oluştuğu belirtildi. Bu markadan araç almayı düşünenler, bu yazdıklarımı göz önünde bulundursunlar. Garantili bir araç olmasına rağmen yüksek fiyatlar talep edilmektedir. Aracın kullanım şekli konusunda markanın belirlediği kriterler ve çözüm odaklı olmayan, tamamen kazanç odaklı bir yaklaşım sergilendiği düşüncesindeyim. Fiat markasına olan güvenim kalmadı.

16 Aralık 2023 10:40 (Şikayetten 16 saat sonra)
Sadık
18 Aralık 2023 17:39

Çok ayıp edildi gözümüzde çok büyütmüşüz mehersem ufak bir firmaymışsınız sizin yaptığınızı dışarıda özel servis veyahutta normal sanayideki şerefli ve namuslu esnaflar yapmaz çalışanlara sözüm yok baş tacı onlarda evine ekmek götürüyor sorumlusu müdürü kimse boşuna rollenleyin vesselam

Vahap

Çözüm odaklı yardım yok sadece nasihat veriyor lar Konuşmalar tatlı dil güler yüz Çözüm sıfır

Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Erdi
14 Aralık 2023 18:05
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Araçta Erken Motor Yağı Uyarısı Ve Servis Desteği Sorunu

Ekrem