Aykut sonuçtan çok memnun

Fiat Sabah Çalışırken Radyatör Suyu Sıcaklığı Aşırı Yüksek Uyarısı 1.4 Egea

02 Şubat 2024 09:23

Fiat Egea 1.4 2021 model Easy Plus araç dün park edip bugün sabah çalıştırmak için geldiğimde radyatör sıvısı aşırı yüksek diye bir uyarı verip çalışmadı. Akü bitiyormuş gibi ses çıkardı, 4 5 defa denedim ve sonunda çalıştı, belli bir sure gidip stop edip yeniden çalıştırdığımda sorunsuz çalıştı. Sabahları genelde -15 ile -25 derece hava sıcaklığı oluyor. Antifriz suyunu serviste yeni değiştim. Sorun nedir, bası gelen var mı?

02 Şubat 2024 09:31 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Yorumlar (8)

Erdi

Aykut bey sorun neden kaynaklandı acaba. Bugün benimde başıma geldi

Kenan

Aynı sorun iki gündür bende de var. Ne yapacağımı bilemedim. Servise götürüp basit bir şey için binlerce lira vermek de istemiyorum.

Kenan

Aküyü değiştirdim. Ve sorun ortadan kalktı. Akü problemi için alakasız bir uyarı "Radyatör sıvısı ısısı yüksek! " Dört yıl kadar orijinal akü idare etmiş oldu. Hava soğuk olmasa daha da gidermiş. Ama yolda kalmamak için değiştirttim aküyü. En kötü ihtimal sorun devam etse de aküyü değiştirtmiş olurum diye düşündüm. Benzer sorun yaşayabilecekler için paylaşıyorum.

Aykut

Havalar soğuyunca yapıyor akü zayıfladığı için aküye bir baktırın derim ben akü değiştim düzelti

Taner

Anlaşılan sallamışlar yine. Benimde 2 gündür başladı geçermi diyorsunuz

Aküyü değiştirince sorun düzeldi

Muhammed

Sorun neymiş arabanızın Aykut bey aynısını bende yaşadım

Aykut

Akü değişmesi gerek dediler. Değiştirmedim 3 aydır sorun yaşamıyorum. Muhtemelen soğuk havadan dolayı oluştu

Fiat Egea Radyatör Sıvısı Uyarısı Ve Çalışma Sorunu

Ekrem
14 Ocak 18:43
Fiat Egea Radyatör Sıvısı Uyarısı Ve Çalışma Sorunu
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'da Radyatör Sıvısı Uyarısı Ve Çalışmama Sorunu

Serdar