Fiat Motor Arıza Işığı

22 Ekim 2023 01:26

2012 1.4 8v Fiat Punto marka aracım devirdaim pompası değiştirildi ve değiştikten sonra araç 110 ve 120 km/hız seviyelerinde giderken motor arıza lambası yanıp söndü bilgisayara bağlattık 2ve3 CÜ silindir tekleme hatası verdi. Araç söndürülüp çalıştırılınca hata gidiyor yüksek hızlarda tekrarlıyor ateşleme parçalarının hepsi değişti araç normal çalışıyor fakat yine arıza kodunu veriyor. Çözüm bulunamadı çözüm arıyorum lütfen yardımcı olun

22 Ekim 2023 10:58 (Şikayetten 9 saat sonra)
10 Kasım 2023 02:10

Adana Birmot bayinden iletişime geçtiler bu arıza için gittiğim zaman teknik servis uzmanı arkadaş araca hiçbir test hiçbir kontrol yapmadan direk 35 bin tl masraf olduğunu ve bu araçlarda kronik sorun olduğunu öne sürdü hiçbir test yapılmadan bu kadar yüksek meblağ öne sürüldüğü için aracımı yaptıramadan oradan ayrıldım sorunum hala devam ediyor.

Yorumlar (7)

Murat

Sorunu halleden var mı

Selim

Arkadaşlar aracı bilgisayara bağlayıp fonik Çark resetleme diye bir ayar var o motordaki konum sensörlerini sıfırlıyor sonrasında arıza gidiyor bilginize

Sefa

Hocam çözebildiniz mı ben de aynı sorun var

Emircan

Siz çözebildinizmi

Merhaba Aynı sıkıntı bende de var sorunu nasıl çözdünüz bilgi verebilir misiniz lütfen

Emircan

Sizde bir gelişme var mı

Fiat 2012 Fiat Punto Acil Yardım

Hasan