Fiat Linea Benzin LPG 120 Km Hızı Geçince Arıza Lambası Yakma

24 Mayıs 2024 11:3625.806

Malatya bölgesinde ikamet ediyorum. 2013 model Fiat Linea 1.4 benzinli LPG'li aracım, ortalama 120 km geçtikten sonra motor arıza lambası yanıp sönüyor ve araç çekişten düşüp teklemeye başlıyor. Kontağı açıp kapatıyorum ve sorun çözülüyor, fakat daha sonra tekrarlıyor.

Servise ve ustalara götürdüm, ancak sorunu bulamadılar. Bilgisayar buji arızası veriyor. Buji değiştirdik, ancak sorun hala devam ediyor. Allah rızası için anlayan biri yok mu memlekette? Arabaya benzin döküp yakalım mı? Yardımcı olabilecek biri olursa sevinirim.

24 Mayıs 2024 12:07 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Sayın Yusuf M. Paylaştığınız geri bildirim, size daha iyi hizmet verebilmemiz ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilmemiz için çok değerli. İletmiş olduğunuz geri bildirim hakkında sizinle görüşmek istiyoruz. En kısa süre içinde Müşteri İlgi Merkezi tarafından başvurunuzu inceleyip sizinle irtibata geçeceğiz. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İlgi Merkezi olarak 7/24 yanınızdayız. Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı günler dileriz. FIAT Müşteri İlgi Merkezi

Yorumlar(12)

21 Ocak 19:43

Yusuf bey lütfen cevap yazın sorunu nasıl çözdünüz aynı arızayı yaşıyoruz

13 Ekim 2025 18:06

Merhaba fonik Çark resetleme ile sorun çözüldü mü. Benim araçta da 2500 devir üstü bir süre kullanılınca tekleme oluyor

Ahmet
Benzer Şikayeti Var
21 Aralık 2024 00:55

Aynısı benim de başıma geldi. Eğer trigger vb. Zamanlama ya da sensör vb. Parça değiştirdiyseniz p0301,. 304 arıza kaydı varsa uzun yolda gaz kesiyor, motor korumaya geçiyorsa çözümü ben aşağıdaki gibi buldum. Boşuna buji, bobin vs değiştirmişim. 1. Sente ayarını aperatla yaptırdım (trigger değişim sonrası arıza çıktı) 2. Fonik Çark sıfırlama yaptırdım (obd ile) 3. 100 km sadece benzinde kullandım Allah'ın izniyle sizin de sorununuz çözülür.

4 Aralık 2024 19:15

Hocam bende 1 sene çektim aynı durumu, sonunda çözdüm. Açıklıyorum. Linea benzinlisi olanlar kaydetsin " bu olay triger kayısının sente atlamasından kaynaklanıyormuş. Sente ayar ekipmanı olan birine gidin ve sentesini ayarlayın yüzde 90 çözülecektir. Aynı sorun vardı, 2 senedir tık demedi

Emir
Benzer Şikayeti Var
6 Ağustos 2024 17:03

Selamın aleyküm aynı sorun bende de var kesin çözüm fonik ses çarkının resetlenmesi mi peki onu yaptırınca aracınız düzeldi mi

5 Ağustos 2024 11:24

Aynı sorun bende de var 2013 model 1.4 benzinli LPG bir çok defa buji değişti ama sorun çözülmedi siz çözümü bulabildiniz mi? Nasıl hallettiniz?

Arıza Lambası Yanıyor Ve Motor Tekliyor

9 Mart 2025 00:2720.922

Merhabalar. Aracım 1.4 fire Linea benzin LPG 2013 model. Aracın triger kayışı değişimi sonrası 100 km/h ve üzeri 15 daki...

19 Yorum

Fiat Linea Motor Arızası

12 Kasım 2023 12:4530.938

1.4 fire Fiat Linea 2013 benzin + LPG li aracım 155000 kilometrede. Yolda giderken 110 km hız üzerine çıkınca motor arız...

1 Destek13 Yorum

Fiat 2013 Model 1.4 Benzin LPG Li Aracı Yolda Gider Yakıt Almıyor

25 Mart 2024 11:4020.482

2013 model 1.4 Linea aracım var. Benzin+LPG aracım otobana çıkıp 5 km sonra 100 -120 km hız ile giderken gaz kesip arıza...

1 Destek13 Yorum

Tümünü Gör
Fiat Ücretsiz Çözüm Bekliyorum!

Fiat ÜcretsizÇözüm Bekliyorum!

Alperen
Fiat Müşteri Temsilcisi Çözüm Sunmuyor

Fiat MüşteriTemsilcisi Çözüm Sunmuyor

Mesut
Fiat Egea Hill Holder, Esc, Lastik Basınç Uyarısı Aynı Anda Yakması!

Fiat Egea HillHolder, Esc, Lastik Basınç Uyarısı Aynı Anda Yakması!

Emir
Fiat Egea Yağ Yakma Sorunu