Burak sonuçtan memnun

Fiat Egea Kendi Kendine Ayar Resetliyor

14 Şubat 2023 12:09
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“İlgilenen herkese teşekkürler.”

Haziran 2021 ve Ekim 2021 çıkışlı 2 adet Egea Cross Lounge aracımızın ikisi de aynı. Aracı normal bir şekilde kapatıyoruz, tekrar çalıştırdığımızda araç kendini resetlemiş oluyor. Kapı kilidi, yakıt tüketimi birimi, yağmur sensörü, kör nokta uyarı sistemi gibi birçok ayar sıfırlanıyor. Bazen de araç dili İngilizce'ye geçmiş oluyor. Her zaman ayarlar sıfırlanmamakla birlikte, çok tuhaf bir şekilde bu durum bazen haftada bir oluyor bazen ise 2 ayda bir oluyor ama mutlaka oluyor. Firmadan kesin çözüm bekliyorum.

14 Şubat 2023 12:13 (Şikayetten 3 dakika sonra)
17 Şubat 2023 11:30

Müşteri hizmetleri ve Ankara Fiat Kartaş servis sorumluları konu ile ilgili tarafıma ulaştı, teşekkür ederim. Servis randevusu oluşturduk. Yazılım güncellemesi yapılması gerekiyormuş. İşlem sonucu ile ilgili bilgi paylaşacağım.

20 Mart 2023 16:18

Yazılım güncellemesi yapıldı, yaklaşık 1 ay geçti üzerinden. Sorunum çözülmüş gibi gözüküyor. Yetkili servisteki çalışanlara çok teşekkür ederim. Tek sorum şu ki, bu işlem periyodik bakım sırasından neden yapılmadı? 3 adet güncelleme gelmiş ama müşterilerin ve yetkili diğer servisin bundan haberi yok. Aynı sorunlar ile karşılaşanların bilgisi olsun.

20 Mart 2023 16:19

İlgilenen herkese teşekkürler.

Ahmet
Ahmet

Burak Bey merhaba, Aynı sorun bendeki Lounge modelinde de meydana geliyor. Gelişmeleri haber verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Fiat Egea Cross Trafik İşaret Okuma Kamerası Arızası Aylarca Çözülmedi

Furkan