Emre sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross Lastik Tamir Kiti Kullanımı Hatalı Yönlendirme

23 Haziran 2024 13:48

Fiat Egea Cross aracımın lastiği patladı. Çivi girip çıkmış. Bu araçlarda stepne yok. Onun yerine tamir kiti var. Ama nasıl kullanılacağı falan detaylı anlatılmamış. İnternette Fiat bayilerinin çektiği videolar var. Onları izledim ama net şekilde anlatmıyorlar. O yüzden Fiat müşteri hizmetlerini aradım ve bir servis ustası bağladılar. Ustaya sorduğum 2 soru vardı. 1. Si lastik tamamen inikken mi tamir kitini kullanacağım yoksa biraz şişireyim mi. 2. Si sibop konumu önemli mi. Lastiği biraz şişirin dedi ondan sonra lastik tamir sıvısını basın dedi. Sibop konumununda bir önemi yok dedi. Ben dediği gibi lastiği biraz şişirdim ve sıvıyı basmaya çalıştım. Ancak sıvı içine girmiyordu. İnternetteki Fiat bayisinin çektiği videoda basılmasını söylediği tuşa bastım. Biraz sıvı gitmeye başladı. Ancak lastik şişkin olduğu için basınca dayanamadı ve sıvı lastikten çıktı. Etrafa üzerime her yere fışkırmaya başladı. Tüpün içindeki tüm sıvı bitti. Yarısı dışarı yarısı lastik içine gitti. Lastikteki delikte kapanmadı bir türlü. Sürekli lastiği şişirip aracı biraz hareket ettirdim belki sıvı lastiğin içinde dolanır diye. Yarım saat sonra lastikten kaçan hava azaldı. Bende o şekilde 10 km uzaktaki lastikçiye gittim. Ancak hem tüm lastik kiti sıvısı boşa gitti. Hem üstüm başım battı. Hem aracım battı. Hem zamanım gitti. Bunların hepsi resmi Fiat servis ustasının bana tam olarak ne yapacağımı söyleyememesinden kaynaklandı. Kirlenen elbiseler, giden zaman veya o anki sinir geçip gitti. Ben burada en azından tamir kitinin sıvısını ücretsiz olarak bana gönderilmesini istiyorum. Her zam fiyat müşteri hizmetlerinden memnun kaldım bu memnuniyetin sürmesini temenni ediyorum.

23 Haziran 2024 15:20 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Haziran 2024 15:59

Arayan soran yok henüz.

11 Ağustos 2024 12:17

Bana tamir kitini ücretsiz vereceklerini söylediler ama üzerinden bu kadar zaman geçti, ben 4 kere falan aradım süreç ne durumda bana geri dönüş yapın diye. Ama hala daha bir sonuca ulaşılamadı.

Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Fiat'ın Verdiği Garantinin Arkasında Durmaması

Mücahit