Ramazanebru sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 14:56

23 Şubat 2023 tarihinde 1.5 launch Egea Cross hibrit aracımı Ankara oto fiyat İskitler bayiinden teslim aldım. Yaklaşık 5 ay araca bindikten sonra 4900 km iken aracın motorundan yağ kaçakları olmaya başladı araç 16 Temmuz 2023 pazar günü çekici ile Ankara oto Fiat servisine getirildi. Araç 5 gün serviste kaldı ve 5 gün serviste kaldığı süre boyunca tarafıma ikame araç teslim edilmedi. Aracımın sorununu gidermek adı altında servis aracın motorunu indirdi bu konuda bana herhangi bir bilgi verilmedi. Aracım 5 gün serviste kaldıktan sonra eksikleri ile teslim edildi. Aracımın motorunun indirildiği aracı teslim almaya gittiğim gün teslim kağıdına imza attığım anda öğrendim şu an aracımın motorunda düzensizlikler çalışırken titreme ve vites geçişlerinde sarsıntı problemi baş gösterdi. Ben sıfır aldığım 5 aylık 4900 km olan bir aracın motorundan yağ kaçaklarının olmasını motorunun indirilmesini ve oynanmasını kabul etmiyorum ve aracımın aynı eş değerde sıfır bir araçla değiştirilmesini istiyorum .

profile profile profile
10 Ağustos 2023 15:10 (Şikayetten 14 dakika sonra)
10 Ağustos 2023 15:13

Satın aldığım araç üretim hatası ve ayıplı maldır bu şekilde kabul edilirse sevinirim saygılarımla

01 Aralık 2023 13:53

Sorunum hala devam etmekte hiçbir şekilde Fiat firması tarafından ilgilenen olmadı bu konu hakkında aracımın motorunda sarsıntı vites geçişlerinde sarsıntı ve vuruntu sesi devam ediyor Fiat firması gerçekten çok büyük ayıp etti kaldı ki benim aracı engelli aracı çok büyük mağduriyet yaşıyoruz

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross 1.4 Fire Yağ Eksiltme

Cüneyt
15 Nisan 2024 18:42

Sıfır Araçta Sürekli Yağ Eksiltme Ve Servis Mağduriyeti

Hüseyin
27 Haziran 2025 15:13
sifir-aracta-surekli-yag-eksiltme-ve-servis-magduriyeti-2.jpg
sifir-aracta-surekli-yag-eksiltme-ve-servis-magduriyeti-1.jpg
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
09 Temmuz 2023 23:25
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Önder
03 Mayıs 2024 21:15
Fiat Egea Cross Pişmanlıktır
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Cemil
22 Nisan 2024 11:29