Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross 1.4 Fire Yağ Eksiltme

15 Nisan 2024 18:42

2022 model Fiat Egea Cross Street aracını satın aldım. 5000 km'de motor yağı bittiği için servise başvurdum ve yağ eklendi. 9000 km'de tekrar yağın bittiğini fark ettim ve servis yıllık bakım yapılması gerektiğini belirtti. Bakımın ardından 2000 km sonra yağ ölçümü yapılacağı ve eğer yağ eksiltirse fabrikaya verilerin gönderileceği, onaylanması durumunda motorun ücretsiz olarak rektefiye edileceği söylendi. Belirtilen kilometreden sonra yağın yine eksildiğini fark ettim ve bir ay sonra servisten arandım. Arabam 15 gün boyunca Manisa Şendil Otomotiv'de motor rektefiye için bakıma alındı. Ancak bayramın üçüncü günü yaptığım yağ kontrolünde, aracın yine yağ eksilttiğini gördüm. Sıfır aldığım bir aracın neden motor tamiri görmesi gerektiğini anlamıyorum. Ayıplı ürün satıldığı kanaatindeyim ve bu durumdan dolayı mağdur oldum.

16 Nisan 2024 09:56 (Şikayetten 15 saat sonra)
10 Haziran 2024 02:30

Şahin kullandım yıllarca o bile bir gram yağ eksiltmedi. Cross arabam servis tarafından rektefiye olduğu halde tam 1400 km yanlış değil tam bin dört yüz km'de 2 litre yağ eksiltti. Böyle bir rezillik görmedim. Araba şu an 17 bin km de ve ben her iki ayda bir servise gidip yağı doldurtuyorum. Bayramda 2 bin km yol yapacağım ve yağ yetmez diyorum şaka gibi. Sakın almayın eğer çözemezlerse bu işi hem mahkemeye vereceğim hem de fabrikanın önüne gidip arabaya benzin döküp yakcam durum bu

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross: Sürekli Yağ Tüketimi Ve Motor Sorunları

23 Şubat 18:00

Fiat Egea Cross Yağ Eksiltme

01 Ocak 2024 22:18

Sıfır Araçta Kronik Yağ Eksiltme Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Yaşar
28 Haziran 14:35
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'nın Yağ Tüketimi Sorunu Ve Servis Deneyimi

İsmail
24 Ocak 05:14
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross Garantili Araçta Yağ Eksilmesi Ve Ücretli Test Mağduriyeti

Cengiz