Önder sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 21:15

1.5 Hibrit Egea Cross Lounge paketli 2023 model aracımı Fiat bayisinden 7500 km'de aldım. 30 Mart'ta yıllık bakım için servise gittiğimde 7980 km'de bakımlar yapıldı. Ekteki fotoğrafta yapılan bakım detayları mevcut. Araç şu anda 9680 km'de ve yağ durumu ile yakıt bilgisi kötü gözüküyor. Yakıtı Shell ve Opet'ten alıyorum. Yağ değişiminden daha 1500 km geçmişken nasıl kötü olabilir? Ayrıca aracı gayet dikkatli ve özenli kullanıyorum. Aracı aldıktan sonra hibrit göstergede veri grafik gösterme sorunu yaşadım ve bu nedenle iki kez servise gittim fakat sorun çözülmedi. Eğer her 3-5 yüz km'de bir servise gitmek zorunda kalacaksam, bu teknolojinin ne anlamı var? Üstelik servis ile aramda 200 km mesafe var. Bu duruma bir çözüm bulunmasını rica ediyorum. Aldığımıza pişman olmak istemiyoruz.

04 Mayıs 2024 11:18 (Şikayetten 14 saat sonra)
10 Mayıs 2024 21:15

Kardeş hala bana ulaşıp durum hakkında yönlendirme yapan ya da bilgilendirme gecen biri olmadı ölü taklidi yapmayı bırakın

Ergin
Ergin

Önder bey merhaba. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Yağ ve yakıt durumu kötü olarak gösteriyor. Çözüm bulabildiniz mi

Efe
14 Mart 2024 10:28