Fiat Arıza Sorunu

Fiat Arıza Sorunu
Sebahattin
18 Ocak 2024 12:51

Aracım 1.4 benzinli ve tüplü bir Palio. Gezmediğim usta kalmadı, araç değeri kadar para harcadım. Yolda giderken aniden gaz kesiliyor ve motor ışığı yanıyor. Kapatıp açınca düzeliyor, fakat bazen duraklarken stop ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım, servis bile ilgilenmiyor.

18 Ocak 2024 13:14 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Ömer

Selam aleyküm Fiat Fiorino 1.4 benzinli LPG li bende aynı sorun var sizin sorun neymiş bulabildiniz mi cevap verirseniz sevinirim

Faruk

Hocam aynı sorun bende de vardı. Çok para harcadım. En son Erzurum'dan Ankara'ya Emci Oto ya gittim. Sorunu 2 saatte ççözdüler geriye 900km yol geldim hiçbir problem yok.

Faruk

Ömer bey. Ben aracın bir çok sensörünü parçasını değiştim hatta ben 25 bine yeni beyin buldum taktım. Sorun devam etti düzelmedi araca 100km hızla giderken birden gaz kesiyor motor tekliyor kontak aç kapa devam ediyor kısır döngü. Götürdüm Emci Oto ya aradım adam bilgi vermedi al gel dedi. 2 saat sürdü ne yaptığı söylemiyor şimdi hiçbir sıkıntı yok.

Ömer

Selam aleyküm bende Fiat Fiorino 1.4 LPG benzinli aracım var aynı sorun bende de var sorunun ne olduğunu söyler misin

Yunus
26 Ağustos 2024 10:59