Fiorino Araçta Motor ve Gaz Kesilme Sorunu

Ahmet
07 Ekim 2024 23:05

Araç 1.4 Fiorino fabrikasyon benzin LPG 2020 model, seyir halindeyken gaz kesiyor ve motor arıza ışığı yanıp sönüyor. Araç kendini korumaya alıyor. Motor arıza ışığı yanıp sönüyor. Arıza ışığı yandıktan sonra arabayı durdurup istop ediyorum ve hata düzeliyor Nedeni nedir acaba? Yardımcı olur musunuz. Aynı sorun birebir bende de var yardımcı olur musunuz. Çözebilen var mı

19 Aralık 2024 15:06

Araç 1.4 Fiorino fabrikasyon benzin LPG 2021 model, seyir halindeyken gaz kesiyor ve motor arıza ışığı yanıp sönüyor. Araç kendini korumaya alıyor. Motor arıza ışığı yanıp sönüyor. Arıza ışığı yandıktan sonra arabayı durdurup istop ediyorum ve hata düzeliyor Nedeni nedir acaba? Değiştirmediğim parça kalmadı.

09 Ekim 2024 13:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Evet

Orhan

Parça değişimi yaptıysan bir beyinciye git fonik Çark sıfırlama yaptır bende triger değişimi sonrası yaptı aynı yarayı fonik Çark sıfırlama yaptım düzeldi.

Murat
Murat

Merhaba iyi günler, triger değişimi sonrası bu arıza bende oldu, şu an ssrviste ama anlamıyorlar, bu dediğinizi yapmışlarmıdır bilmiyorum, sizin arızanız düzeldi mi

Müslüm
29 Ağustos 2024 12:45