Can sonuçtan hiç memnun değil

Fashfed Puanlarımı Kullanamıyorum Sürekli Sistem Hatası Veriyor

13 Mart 2024 12:33

E***, perakende kuruluşu olan FashFed markasından alışveriş yaparken kullanmam gereken Club puanlarımı kullanmama izin vermiyor. Sürekli sistem hatası alıyorum. Günlerdir yaptığım aramalara rağmen her seferinde kayıt aldıklarını söylüyorlar ve kesinlikle geri dönüş yapılmıyor. Eğer alışveriş yapmamı istemiyorsanız, neden bu puanları bana tanımladınız?

13 Mart 2024 13:03 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, FASHFED Müşteri Hizmetleri

13 Mart 2024 15:00

Bu sorunun bu kadar uzun bir süreçte olacağını düşünmüyorum müşteri temsilcinizde sürekli size dönüş sağlayacağız diyor fakat ne sorun çözülüyor ne de geri dönüş sağlanıyor

03 Nisan 2024 12:17

Sorun hala çözülmedi her aradığım da hep aynı şeyler teknik sorun sizinle iletişime geçilecektir fakat ne sorunun çözüldüğü var ne de iletişime geçildiği var çözülecek gibi de görünmüyor bu kadar kurumsal bir firmanın aylardır teknik sorunu çözememiş olması firmanın aslında çokta kurumsal bir firma olmadığını ve müşteri memnuniyetinden çok uzak olduğunu gösteriyor

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
25 Aralık 2023 11:49
FashFed Perakende Uygulamasında İndirim Puanı Sorunları
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
16 Ekim 2023 17:16
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Evrim
06 Ocak 2025 15:19
Tanju sonuçtan hiç memnun değil

Fashfed Club Puan Yükleme Sorunu!

Tanju
08 Ocak 2025 16:54
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Haluk
23 Ocak 2025 16:56