Feyzullah sonuçtan memnun

Fakir Pasteur Yoğurt Makinesi Pişmanlığım

18 Mayıs 2024 11:28
Feyzullah'ın Teşekkür Mesajı
“Süreci takip edeceğim. Teşekkürler...”

Fakir Pasteur Yoğurt Makinesi satın aldım. Yoğurt yapma mantığı, çiğ sütten ya da pastörize sütten yoğurt yapabilmesi üzerine kurulu. Çiğ sütten yoğurt yapmak için 8 saatlik bir süre gerekiyor. Bu yüzden ben, bir gün öncesinden iş yerinde önce sütü pastörize ediyorum, bu işlem 2 saat sürüyor. Ertesi gün yoğurt yapımına 6 saat ayırıyorum. Ancak şöyle bir sorunla karşılaştım: Yoğurt yaparken 6 saatlik sürenin 2 saatini mayalanma ısısına çıkarmak için ayarlıyorum. Bu işlemi yaptıktan iki saat sonra makinenin yanına gittiğimde, bir sorun nedeniyle kapanmış olduğunu fark ettim; ancak süt ısınmıştı. Sonrasında makineyi tekrar başlattığımda, işlem en baştan başlıyor. Aslında mayalanma süresini atlayıp kaldığı yerden devam edebilme seçeneği olmalı, ancak bu seçenek yok. Yeni kullanmaya başladım ve şunu anladım: Diyelim ki mayalama işlemi sırasında elektrikler kesildi ve sonra geldi. İçinde maya bulunan makine yine en baştan başlayacak. Böyle saçma bir durum olmamalı. Nasıl olur da cihaz, kaldığı yerden devam etmez? Gerçekten sinirlendim ve aldığıma pişman oldum.

profile profile
18 Mayıs 2024 11:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

18 Mayıs 2024 11:44

Bu büyük bir sorun eğer çözümü yoksa makinenin iadesini istiyorum çünkü bu haliyle bu makine kullanılamaz, elektrik gidip geldiğinde içindeki süt çöp olur, şimdi az önce makinenin yanına gittim yine iki saatten hesaplıyor müşteri temcilciniz bana telefonda mayalanma ısısısına çıktığında iki saat gerektirmez dedi ama şu an yarım saat oldu hiç de dediği gibi değil bence, müşteri temsilcisi de bilgi sahibi değil.

18 Mayıs 2024 13:58

Firma beni aradı, yarım saat ancak kesinti olursa bu durum olabilir dedi bende birer saat aralarla baktım tam emin değilim yarım saati geçmiş olabilir dedim, takip edeceğim bundan sonraki sonuçları.

18 Mayıs 2024 14:00

Süreci takip edeceğim. Teşekkürler...

İbrahim
İbrahim

Feyzullah bey merhaba. Aynı üründen, aynı şekilde sizin yaşadığınız sorunları yaşıyoruz. Nasıl bir çözüme ulaştınız bilgilendirirseniz çok memnun oluruz. 14 günlük cayma süresi geçtiği için maalesef ürünü iade edemiyorum sizden yardım talep ediyorum teşekkürler

Umut sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Pasteur Yoğurt Makinesi: Yoğurt Yaparken Dayanılmaz Plastik Kokusu Ve Sıcaklık Sorunları

19 Aralık 2024 17:09

Fakir Pasteur Çiğ Sütten Pastörize Yoğurt Yapma Makinesi